BACHELORSTUDIES

4 BScs i Kroppsøving 2021

I stedet for den brede utforskningsplassen som finnes i en grad i kunst, er en bachelor of science mer fokusert på tema som støtter ditt interesseområde, spesielt fra en vitenskapelig tilnærming. Disse strenge programmene er en fin måte å demonstrere hardt arbeid og fokus på.

Hva er en BSc i kroppsopplæring? Dette programmet innebærer vanligvis fysisk og akademisk opplæring som forbereder deg til en karriere som hjelper barn å bli sunn og opprettholde aktiv livsstil. Kursarbeid i helsefag, ernæring, testing og undervisningsmetoder kan gi deg den kunnskapen du trenger for å nå barn effektivt. Praktisk erfaring kan omfatte prosjektarbeid, praktisk veiledning, laboratorier og off-campus muligheter.

Ernærings- og treningsevner som er oppnådd i utdanningen din, kan også påvirke ditt personlige liv på en positiv måte som du lærer å ta sunnere valg. Mastering undervisningsmetoder og testmetoder kan bidra til å forberede deg på praktisk opplæring i klasserommet.

Hver skole varierer i sine vilkår og krav til studier, men gjennomsnittlig tid for å fullføre en bachelorgrad er ca. fire år. Kostnadene varierer, så du bør kontakte den enkelte skole når du finner den som passer best for dine mål.

Når du uteksaminerer med en bachelor i naturfaglig utdanning, vil du sannsynligvis ha mange arbeids- og utdanningsalternativer. Dette studieprogrammet kan forberede deg på muligheter i friidrett. Du kan velge å gå videre med en karriere som trener, idrettslærer eller idrettsadministrator. Som et alternativ kan du også velge å forfølge en avansert grad som kan føre til høyere betalingsmuligheter.

Hvis målet ditt innebærer å forfølge en bachelor i naturfaglig utdanning, kan du finne en rekke muligheter for studier rundt om i verden, inkludert online og på campus-programmer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

4 Resultater i Kroppsøving Filter

Bachelor i kroppsøving K-12 undervisning

University of Tampa College of Natural and Health Sciences
BSc
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Studiet i kroppsøving (K-12) gir studentene den akademiske kunnskapen, læringsstrategiene og undervisningsmetodene som trengs for å være vellykket kroppsøving eller helselærer ...

Les mer

BSc (Hons) Sport, kroppsøving og helse

Cardiff Metropolitan University
BSc
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Idrettsutdanningen, kroppsøving og helse vil gi deg en grundig faglig og praktisk kunnskap om kroppsutdanning og ungdoms sport, og setter pris på sine problemer og operative s ...

Les mer

Bachelor i kroppsøving

Central Methodist University
BSc
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Tror du utdanning og fysisk aktivitet er viktig? Slå din lidenskap for velvære og ditt ønske om å lære i en karriere gjennom CMUs kroppsøving hoved. Dette programmet vil parke ...

Les mer

Bachelor i atletisk trening

Alfred University
BSc
<
4 år
Campus

Alfred University hovedroll i atletisk trening, gir deg muligheten til konsentrert studie og praktisk klinisk arbeidserfaring. Programmet er basert på et solid fundament i den ...

Les mer