BACHELORSTUDIES

3 BScs i Lærerutdanning 2021

En Bachelor of Science kan være en startspor som tar deg til neste nivå. Enten ditt mål er å starte en karriere eller å videreutvikle din utdanning med avansert grad, gir en BSc fokusert matte og naturvitenskapelig kursarbeid for å gi deg spesifikk trening for ditt fagområde.

Du lurer kanskje på hva er en BSc i lærerutdanning? De fleste programmene tilbyr kurs om undervisningspraksis og praksis, samt kliniske erfaringer i klasserommet. Hvis du søker en karriere som lærer, kan du finne denne type program som er nyttig for å forberede seg på lisensiering samt undervisning i klasserom. Typiske emner, som utdanningsmetoder, utarbeidelse av læreplaner og leksjonsplanlegging, kan forberede deg på din første undervisningsoppgave, samt gi grunnlag for å forfølge en avansert grad i utdanning.

Lære effektive læringsstrategier og måter å møte studentbehov er to viktige fordeler med å tjene din bachelor i lærerutdanning. Evnen til å identifisere og forstå barnas emosjonelle, fysiske og sosiale behov kan også være nyttig i mange deler av livet utenfor et klasserom.

Bachelorgrader tar vanligvis fire år å fullføre, avhengig av den enkelte institusjon eller det landet du studerer. Det er mange forskjellige variabler mellom ett program og et annet som vil påvirke kostnadene. Pass på å veie alternativene for å finne riktig program for deg.

Etter at du har fullført studiet studiet, bør du være klar til å sitte for lisens eksamener for de fleste skole distrikter. Tidligere barndomspedagog, mellombarnepedagog og spesialundervisningslærer er alle mulige karrieremuligheter ved gjennomføring av en bachelor i lærerutdanning. Du kan fortsette å oppnå en mastergrad som kan støtte en spesialisering eller muligheter for økt lønn.

Grad programmer kan være tilgjengelig rundt om i verden. Du kan studere som en heltid, tradisjonell student på campus eller forfølge online-alternativer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

3 Resultater i Lærerutdanning Filter

Bachelor of Science in Education - ungdomsutdanning og studenter med funksjonsnedsettelser

Medaille College
BSc
19 jan. 2021
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Bli ungdomsskole eller videregående lærer for trinn 7 - 12 med kvalifisering for dobbelt sertifisering i undervisning av studenter med funksjonsnedsettelser.

Les mer

Bachelor of Science in Teacher Education

Boyce College
BSc
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Forbered deg på utfordringene med å undervise og lede i klasserom, kirke eller misjonsfelt fra et bibelsk verdensbilde. Feltopplevelse gir studenten muligheten til å utøve det ...

Les mer

Bachelor of Science in Education in Early Childhood & Childhood Education: Birth - Grade 6

Medaille College
BSc
19 jan. 2021
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Fremtidige generasjoner stoler på at lærerne deres skal inspirere, motivere og hjelpe til med å navigere gjennom utfordringer i denne stadig mer konkurransedyktige verdenen. D ...

Les mer