$close

Filtre

Se resultater

BScs i Ledelse i York Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

En Bachelor of Science eller BSc er en lavere studium som vanligvis varer mellom tre og fem år. Mens innrullert i skolen, elevene har mulighet til å ta generelle og spesialiserte klasser for å få kreditt for oppgradering. Ledelse studier kan forberede studentene for en lederstilling i en rekke organisasjoner, inkludert regjeringen. Mange programmer lar studentene å spesialisere seg i et omr… Les mer

En Bachelor of Science eller BSc er en lavere studium som vanligvis varer mellom tre og fem år. Mens innrullert i skolen, elevene har mulighet til å ta generelle og spesialiserte klasser for å få kreditt for oppgradering.

Ledelse studier kan forberede studentene for en lederstilling i en rekke organisasjoner, inkludert regjeringen. Mange programmer lar studentene å spesialisere seg i et område av sine valg, for eksempel økonomi, markedsføring, økonomi eller regnskap.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

York var hovedstaden i romerske provinsen Britannia Inferior i første århundre. Det er mange høye utdanningsinstitusjoner og den største gotiske katedralen i Nord-Europa, sammen med berømte slott og museum.

Beste studieprogrammer BSc i Ledelse i York i Storbritannia

Minimér
Les mer om å studere i Storbritannia
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
University of York
York, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

I en økende verdensomspennende økonomi tar vi sikte på å skape reflekterende, sosialt og etisk bevisste spesialister på driftsledelse.

I en økende verdensomspennende økonomi tar vi sikte på å skape reflekterende, sosialt og etisk bevisste spesialister på driftsledelse. -
BSc
Fulltid
3 år
Campus
 
University of York
York, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Utvikle spesialiserte regnskaps- og økonomiferdigheter, og lær å anvende dem i organisatorisk sammenheng.

Utvikle spesialiserte regnskaps- og økonomiferdigheter, og lær å anvende dem i organisatorisk sammenheng. -
BSc
Fulltid
3 år
Engelsk
Campus