$close

Filtre

Se resultater

BScs i Luksusledelse 2021/2022

En bachelorgrad forbereder studentene på en tilfredsstillende karriere og økte muligheter i sitt felt av valget. Et populært alternativ er en BSc eller Bachelor of Science. Deltakerne vil lære om deres fagområde fra et vitenskapelig heller enn liberal arts perspektiv. Hva er en BSc in Luxury Management? Dette programmet gjelder prinsippene for effektiv ledelse til feltet av luksusvarer og t… Les mer

En bachelorgrad forbereder studentene på en tilfredsstillende karriere og økte muligheter i sitt felt av valget. Et populært alternativ er en BSc eller Bachelor of Science. Deltakerne vil lære om deres fagområde fra et vitenskapelig heller enn liberal arts perspektiv.

Hva er en BSc in Luxury Management? Dette programmet gjelder prinsippene for effektiv ledelse til feltet av luksusvarer og tjenester, blant annet mote, detaljhandel og turisme. Studenter kan studere hvordan og hvor luksus elementer produseres, hvordan å bygge et merkenavn eller markedsføre et eksisterende merkevare og hvordan å forutse trender. Kurs vil også omfatte tradisjonelle bedriftsøkonomiske emner som regnskap, økonomi og kommunikasjon. Mange programmer inneholder et internship, som gir student hands-on erfaring i deres valgte bransjen.

En luksus ledelse grad lærer økonomiske og mellommenneskelige ferdigheter som vil gagne studentene i deres profesjonelle og private liv.Ved fullføring av programmet, kan studentene tjene høyere lønn og har mulighet for global reise.

Mens begrepet luksus innebærer store utgifter, ikke en luksus ledelse grad ikke å være kostbar. Kostnaden for programmet vil variere avhengig av valgt institusjon og antall år det tar å fullføre.

The Graduate av en luksus management program kan okkupere en rekke lederstillinger, herunder drift, kommunikasjon eller detaljhandel. Han eller hun kan fokusere på markedsføring og merchandising et produkt eller en tjeneste, enten som en del av en in-house team eller med et eget markedsføringsfirma. Nyutdannede kan bli en produksjonsleder, føre tilsyn med produksjonsprosessen og sikre varene er levert på tid og møte kvalitetskontroll standarder. De kan fungere for en kjøper eller en eksport fast. Noen studenter vil representere deres favoritt merker som PR-ledere. Reiseliv og hotelldrift er også populære bransjer for luksus ledelse nyutdannede.

En karriere i luksus ledelse kan være spennende og givende. Hvis du er interessert i dette voksende industri, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Susquehanna University
Selins, USA

Luksusmerker er unike — og det samme er vår hovedmarked og ledelse for luksusmerker, et av de eneste bachelorstudiene i sitt slag i landet. Gjennom våre sterke alumni-forbinde ... +

Luksusmerker er unike — og det samme er vår hovedmarked og ledelse for luksusmerker, et av de eneste bachelorstudiene i sitt slag i landet. Gjennom våre sterke alumni-forbindelser vil du kunne lande førsteklasses praksisplasser hos prestisjefylte merker som Lamborghini, Tesla, Coach og Tiffany. Reis til luksuriøse merkevarer som London, Roma, Paris og Milano gjennom vårt prisbelønte GO-program. -
BSc
Fulltid
4 år
Engelsk
jan. 2022
01 nov. 2021
Campus