$close

Filtre

Se resultater

BScs i Miljø og energifag i San Fransisco USA

Studenter i et universitet kan forfølge en BSc eller Bachelor of Science grad. Dette er en populær undergraduate studier program som kan hjelpe studentene få verdifull kompetanse for arbeidsplassen eller flere pedagogiske sysler.  Studieprogrammer i miljø er utformet for å hjelpe studenter med å studere hvordan man anvender fysikk og biologi for å løse miljøproblemer. I et slikt stu… Les mer

Studenter i et universitet kan forfølge en BSc eller Bachelor of Science grad. Dette er en populær undergraduate studier program som kan hjelpe studentene få verdifull kompetanse for arbeidsplassen eller flere pedagogiske sysler.

Studieprogrammer i miljø er utformet for å hjelpe studenter med å studere hvordan man anvender fysikk og biologi for å løse miljøproblemer. I et slikt studieprogram studerer man en rekke ulike emner, deriblant økologi, jus, politikk, forvaltning av naturressurser og kontrollering av forurensning.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

San Francisco er ledende økonomiske og kulturelle sentrum av California. Sammen med andre moderne underlagt institusjonen for høyere utdanning i byen er kjent for grader i helse-og biomedisinsk vitenskap.

Minimér
Les mer om å studere i USA
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
San Francisco State University
San Fransisco, USA

Studenter i BA-programmet har tre vektlegging å velge mellom: miljømessig bærekraft og Social Justice, humanistiske og miljø, og Bymiljø.

Studenter i BA-programmet har tre vektlegging å velge mellom: miljømessig bærekraft og Social Justice, humanistiske og miljø, og Bymiljø. -
BSc
Fulltid
Engelsk
Campus