close

Filtre

Se resultater

2 BScs i Offentlig politikk 2020

En Bachelor of Science (BSc) er en lavere grad program som tar tre til fem år å tjene. Den er utformet for å gi studenter som studerer en teknisk eller vitenskapelig felt med riktig bakgrunn i matematikk og naturfag. Ved ferdigstillelse kandidater få ferdigheter og kunnskap er nødvendig for å utmerke seg i feltet. Hva er en BSc i offentlig politikk? Dette programmet fokuserer på å gi stu… Les mer

En Bachelor of Science (BSc) er en lavere grad program som tar tre til fem år å tjene. Den er utformet for å gi studenter som studerer en teknisk eller vitenskapelig felt med riktig bakgrunn i matematikk og naturfag. Ved ferdigstillelse kandidater få ferdigheter og kunnskap er nødvendig for å utmerke seg i feltet.

Hva er en BSc i offentlig politikk? Dette programmet fokuserer på å gi studentene en grundig forståelse av politiske saker som strekker seg fra fattigdom og utdanning til helsetjenester, klimaendringer og internasjonal utvikling. Studentene kan utforske historien til offentlig politikk og hvordan den kan brukes til å forme fremtiden. Et fokus kan plasseres på politikk og økonomi, der elevene lærer å analysere valgene som er gjort. Gjennom praktisk erfaring og faglig læring, kan elevene få mulighet til å hone på sin kommunikasjon, forskning og finansiell kompetanse til å utforske både nasjonale og internasjonale politiske spørsmål.

Det er flere fordeler ved å ta en bachelorgrad i Public Policy. Når graden er opptjent, akademikere har riktig erfaring og kompetanse til å gjøre dem verdifull og konkurransedyktig i arbeidsmarkedet, slik at de kan sparke starte sin karriere.

Kostnaden for rynking denne graden vil variere avhengig av hvor du ønsker å gå på skole. Kontakte inntakskontoret av ønsket institusjon vil være nyttig i bedre vurdere og forstå kostnadene involvert.

Ved å tjene en bachelor 's offentlig politikk, kandidater har gode forskningsmiljøer, analytiske, kvantitative og kommunikasjonsevner for å hjelpe dem i å flytte frem med sine karrierer i offentlig politikk. De kan bruke disse ferdighetene i jobber som byplanleggere, offentlige interesse advokater, offentlige og non-profit analytikere, konsulenter, utenlandske tjenesteytere offiserer, samfunnskontakt offiserer, journalister, offentlige etat ledere, eller forskere.

Ta online kurs er et utmerket alternativ for internasjonale og lokale studenter som ønsker å delta på et universitet i et sted som kanskje ikke er lett tilgjengelig. Dette vil tillate dem å ha fleksibilitet samt evne til å arbeide i sitt eget tempo. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet. 

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Utica College Online
Utica , USA

Med den elektroniske BS i straffesaker som spesialiserer seg på cyberkriminologi og -politikk, får du erfaring med teknologiprogrammer og verktøy som brukes til å forhindre og ... +

Med den elektroniske BS i straffesaker som spesialiserer seg på cyberkriminologi og -politikk, får du erfaring med teknologiprogrammer og verktøy som brukes til å forhindre og oppdage forekomst av svindel i ansikt til ansiktstransaksjoner, e-handel og e-handel . -
BSc
Deltid
3 år
Engelsk
Nettstudier
 

Dillard University
New Orleans , USA

Oppdrag

BSc
Fulltid
4 år
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre