BACHELORSTUDIES

8 BScs i Grunnskoleutdanning 2021

En Bachelor of Science grad er ofte forkortet som BSc, og det er en rekke disipliner du kan studere i et slikt program. Denne lavere grad er ofte forberedelse for å forfølge en karriere innen spesialisering eller videreutdanning gjennom en høyere grad.

Hva er en bachelor i grunnskole? En bachelor i grunnskole lærer studenter med praksis i undervisning - vanligvis fra barnehage til sjette klasse. Kursene vil fokusere på teorier og praksis i utdanning; Noen av klassene som kan inngå i læreplanen inkluderer Instruksjonsdesign, Undervisning flerkulturelle studenter, Barndomsutvikling og Offentlig politikk i utdanning. Det er sannsynligvis at en lærerøvelse vil bli inkludert i mange programmer også.

Disse klassene vil åpenbart gi undervisningsferdigheter, men de kan tilby en rekke andre fordeler. Du vil sannsynligvis skape faglige ferdigheter som gruppeledelse, ledelse og tidshåndtering.

De fleste studenter vil vite hva en bachelor i grunnskoleutdanning vil koste. Dette avhenger av flere faktorer; Du kan lære mer ved å nå ut til opptaksmedlemmer på skolene du er interessert i for den mest oppdaterte informasjonen.

Den mest åpenbare jobben for en bachelor i grunnskole uteksaminerer å forfølge ville være en grunnskole lærer. Faktisk vil graden din sannsynligvis kvalifisere deg for denne stillingen, men du kan finne andre muligheter du er interessert i. Du kan også ta en administrativ rolle som veileder, eller du kan bruke kunnskapen til å bli en lærebokforfatter. Fungerer som pedagogisk koordinator eller konsulent kan også utnytte dine ferdigheter og tilby givende arbeid i utdanningssektoren.

Du kan imidlertid ikke oppnå noe av dette uten å først finne en skole du vil søke på. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

8 Resultater i Grunnskoleutdanning Filter

Bachelor of Science Elementary Education K-6 (inkluderer sertifisering i tidlig barndom P-3)

University of West Alabama Online
BSc
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Nettstudier

Bli med i rekkene av tidlig barndoms- og grunnskolelærere med en online Bachelor of Science in Elementary Education K-6 fra University of West Alabama Online . Gradsporet har ...

Les mer

Bachelor of Science in Elementary Education - Online

Liberty University
BSc
<
Fulltid
<
42 måneder
Engelsk
Nettstudier

Barn trenger støtte i utdanning for å ha den beste sjansen for en vellykket fremtid. Liberty University online Bachelor of Science in Elementary Education kan gi deg verktøyen ...

Les mer

Bachelor of science i elementær utdanning

Chowan University
BSc
<
Fulltid
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Chowan University School of Education er forpliktet til god undervisning, læring og service, og jobber en-mot-en for å oppnå dette målet i hver Utdanning student!

Les mer

Bs i elementær utdanning

Cardinal Stritch University
BSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Den Undergraduate Teacher Education Program forbereder lærerne til å påvirke elevenes læring gjennom forskningsbaserte metoder og sterke, positive relasjoner.

Les mer

BSE i elementær utdanning

Park University
BSc
<
Fulltid
Campus

The Bachelor of Science in Education - Elementary Education programmet dekker opplæring av barn fra klasse 1 til klasse 6 og fører til undervisning sertifisering.

Les mer

Bachelor of Science in Elementary Education

Claflin University
BSc
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Den Elementary Education Programmet forbereder visjonære lærere til å bli anbefalt for South Carolina lærer lisensstatusen for karakterer 2-6.

Les mer

BS i grunnskole

Georgia Southwestern State University College of Education
BSc
Engelsk

Studenten som spesialiserer seg på grunnskole har karrieremuligheter i en rekke miljøer: offentlige og private førskoler, byråer, samfunnsprogrammer, barnepass, offentlige sko ...

Les mer

Bachelor of Science (BS) elementær utdanning

Nueta Hidatsa Sahnish College
BSc
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Den Mada Maagarishtauo Awa Hee Aadsa Maa Aru Maa Giguckiigash (De som underviser våre barn hvordan alt på denne jord arbeid) program på NHSC forbereder kandidatene til å under ...

Les mer