BACHELORSTUDIES

BScs i Pedagogikk i Dallas USA

En BSc eller Bachelor of Science er en lavere grad som vanligvis tar tre til fem år. I løpet av dette studiet, kan elevene lære generelle og spesialiserte ferdigheter som er nyttig for fremtidige utdanning eller arbeidsmuligheter.

Utdanning er definert som prosessen å skaffe seg kunnskap, enten det er i form av overbevisninger, vaner, ferdigheter eller verdier. Det finnes mange måter å utdanne seg på. Noen metoder kan innebære undervisning, historiefortelling, åpne diskusjoner, øvelse og forskning.  

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Dallas, Texas har den største innlands byområdet i hele USA. Det har ikke bare svært mange universiteter og høyskoler lokalt, men i de nærliggende områdene rundt også.

Beste skoler BSc i Pedagogikk i Dallas i USA

1 Resultater i Pedagogikk, Dallas Filter

Bachelor of Science i utdanning

Criswell College
BSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Criswell sin utdanning program gir studentene mulighet til å bli lærere som er utdannet med en kristen-verdensbilde til å påvirke livene og familiene til barn.

Les mer