$close

Filtre

Se resultater

Deltid BScs i Robotikk i Anaheim USA 2022

En BSc (Bachelor of Science) er en lavere studium som tar elevene tre til fem år å fullføre. Mens i skolen, studentene fullføre en rekke kurs for å forberede for tilleggsutdanning eller fremtidige jobbmuligheter. Med et sterkt fokus på matematikk og engineering, er innen robotikk raskt skiftende for å møte kravene til en global økonomi. Dette feltet kan forberede studentene til stillinge… Les mer

En BSc (Bachelor of Science) er en lavere studium som tar elevene tre til fem år å fullføre. Mens i skolen, studentene fullføre en rekke kurs for å forberede for tilleggsutdanning eller fremtidige jobbmuligheter.

Med et sterkt fokus på matematikk og engineering, er innen robotikk raskt skiftende for å møte kravene til en global økonomi. Dette feltet kan forberede studentene til stillinger rundt om i verden i mange bransjer, samt i forskning, medisin og utdannelse.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Anaheim, CA har fire store universitetene i byen og mange flere rundt det. Anaheim Universitetet ser det høyeste antall påmeldinger etterfulgt av Keimyung Baylo University og Southern California Institute of Technology.

Deltid BSc i Robotikk i Anaheim i USA

Minimér
Les mer om å studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Southern California Institute of Technology
Anaheim, USA

Bachelor of Science in Electrical Engineering (BSEE) -programmet dekker ulike konsepter i elektroteknikkfaget.

Bachelor of Science in Electrical Engineering (BSEE) -programmet dekker ulike konsepter i elektroteknikkfaget. -
BSc
Fulltid
Deltid
2 - 3 år
Engelsk
Campus