BACHELORSTUDIES

BScs i Servicedesign 2020/2021

En bachelorgrad er en populær bane studie etter eksamen fra videregående skole. En BSc (Bachelor of Science) kan være tjent i ulike fagfelt, inkludert, men ikke begrenset til, de som arbeider med biologiske og samfunnsfag.

Du lurer kanskje på, hva er en BSc i Service Design? Dette grad programmet er utviklet for å lære elevene ulike aspekter av kommersiell kunst og design. Curriculum fokus vil ofte være på å skape design basert off av markedsundersøkelser, strategisk planlegging, art direction, og forbrukeratferd. Mens hvert program vil variere, kan klasser tilbys inkluderer basic engineering, multimedia underholdning studier, produktdesign, kommunikasjon og grafisk design.

Arbeide mot en Bachelor i Service Design er gunstig i en rekke måter. Elevene lære å ta beslutninger raskt og på en kreativ måte. Graden forbereder også studentene for en rekke yrker i ulike felt, avhengig av deres interesser og faglige mål.

Hvis du ønsker å forfølge en tjenestedesign grad det finnes programmer som tilbys over hele verden. Kostnadene forbundet med å tjene en grad kan variere ganske mye avhengig av lengden på programmet, der skolen ligger, og andre krav. Ta kontakt med de beste plukker for å finne ut hva som er forventet økonomisk.

En tjenestedesign grad forbereder kandidatene for en rekke jobber, ofte innen reklame, kunst, markedsføring og business. Kunstneriske og kreative ferdigheter som er utviklet set personer opp for å lykkes i karrieren stillinger som art directors, reklame designere og kunstnere. De analytiske ferdigheter lært kan også sette et fundament for fremtidige forretnings eller markedsføring ledere.

Nå er det på tide å begynne å lete etter den perfekte tjenestedesign program. Hver institusjon har et unikt pensum, så det er en god ide å bruke vår omfattende database til forskning og sammenligne en rekke alternativer.Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

1 Resultater i Servicedesign Filter

BSc International Business and Service Management

German University of Technology in Oman
BSc
<
Fulltid
<
7 semestre
Engelsk
Campus

Turistsektoren er for tiden en av verdens største tjenesteytende næringer; sysselsetter omtrent 10% av den globale arbeidsstyrken og bidrar til om lag 6% av verdenseksporten. ...

Les mer