BACHELORSTUDIES

4 BScs i Spesialutdanning 2021

En Bachelor of Science (BSc) betyr at en fullstendig forståelse av et bestemt felt 's grunnlaget foreligger. Det er ofte det første målet college studenter har. Etter eksamen, kan studentene fortsette å studere og potensielt tjene en mester 's grad, eller de kan begynne sin karriere.

Hva er en BSc i spesialpedagogikk? Spesialundervisning er en underkategori av utdanningssektoren som er fokusert primært med barn med spesielle behov. Studenter som studerer dette området er lært atferds, følelsesmessige og fysiske støtte teknikker som er avgjørende for deres eventuelle karrierer. En sterk evne til å kommunisere og skape selvtillit er viktig. Studier er vanligvis supplert med arbeid i et klasserom for å gi reelle erfaringer med barn med spesielle behov.

Det er mange fordeler for studenter som er opptatt av å studere spesialundervisning. De vil bli ytterligere spesialisering i en allerede svært spesialisert felt. Dette åpner for mange muligheter.En grad betyr også flere karrieremuligheter og sjansen for en høyere lønn.

Mange faktorer kan påvirke undervisning og avgifter forbundet med å ta et spesielt utdanningsprogram. Av denne grunn er det svært viktig å gjøre god forskning før påmelding. Sørg for å undersøke ulike skoler og programmer fordi disse elementene kan spille den største rolle i å bestemme utgifter.

Selv om spesialundervisning er en svært spesialisert vekt, er det fortsatt mange karrieremuligheter for akademikere. Standarden karriere valg er undervisning med enten en dedikert spesielt behov klasse eller skole. Det er også mulig å finne arbeid i administrasjonen, som lærer, eller som en rådgiver. Utenfor skolemiljøet, kan arbeidet bli funnet i terapi. Fysisk eller følelsesmessig terapi kan være svært nyttig for barn. Alternativt kan nyutdannede bli sosialarbeidere.

Hvis du er lidenskapelig om å hjelpe barn som trenger spesiell hjelp, studerer spesialpedagogikk er trolig for deg.Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

 

4 Resultater i Spesialutdanning Filter

Bachelor of Science in Education - ungdomsutdanning og studenter med funksjonsnedsettelser

Medaille College
BSc
19 jan. 2021
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Bli ungdomsskole eller videregående lærer for trinn 7 - 12 med kvalifisering for dobbelt sertifisering i undervisning av studenter med funksjonsnedsettelser.

Les mer

Bachelor of Science Collaborative Teacher / Special Education K-6 / 6-12

University of West Alabama Online
BSc
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Nettstudier

University of West Alabama's online Bachelor of Science in Special Education: Collaborative Teacher K-6 / 6-12 vil hjelpe deg med å utvikle et allsidig verktøy som lærer for b ...

Les mer

BS i spesialundervisning

Georgia Southwestern State University College of Education
BSc
Engelsk

Studenter som planlegger å undervise personer med nedsatt funksjonsevne, bør melde seg på dette programmet som fører til Georgia T-4-sertifisering i spesialundervisning. En gr ...

Les mer

Bachelor of Science Elementary Education K-6 (inkluderer sertifisering i tidlig barndom P-3)

University of West Alabama Online
BSc
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Nettstudier

Bli med i rekkene av tidlig barndoms- og grunnskolelærere med en online Bachelor of Science in Elementary Education K-6 fra University of West Alabama Online . Gradsporet har ...

Les mer