$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning BScs i Strafferett i Murfreesboro USA 2022/2023

Akademiske institusjoner rundt om i verden har en BSc eller Bachelor of Science. Denne populære lavere grad er nyttig i å forberede studentene på arbeidsplassen eller for avanserte studieprogrammene. Den gjennomsnittlige BSc tar tre til fem år å fullføre. En rettssystemet programmet har vanligvis kurs som lærer studentene ferdigheter og kunnskap som trengs for å jobbe i politiet. Kurs i e… Les mer

Akademiske institusjoner rundt om i verden har en BSc eller Bachelor of Science. Denne populære lavere grad er nyttig i å forberede studentene på arbeidsplassen eller for avanserte studieprogrammene. Den gjennomsnittlige BSc tar tre til fem år å fullføre.

En rettssystemet programmet har vanligvis kurs som lærer studentene ferdigheter og kunnskap som trengs for å jobbe i politiet. Kurs i et program kan inneholde politi, kriminologi, datakriminalitet, etikk, administrasjon, grensesikkerhet og korreksjoner.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Murfreesboro er den største byen i delstaten Tennessee som også er hjemmet til de fleste av de viktigste høyere utdanningsinstitusjoner i landet. Ikke bare utdanning fasiliteter, er rekreasjon fasiliteter som Cannonsburgh landsbyen, Old Fort Park, Barfield-Crescent Park og Murfreesboro Greenway system beundret flekker ved graduate og hovedfagsstudenter.

Minimér
Les mer om å studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Middle Tennessee State University
Murfreesboro, USA

Å leve i et ryddig samfunn er mulig fordi vi har lover og et rettssystem. MTSUs grad i Criminal Justice Administration tilbyr forberedelse for å gå inn og avansere blant rekke ... +

Å leve i et ryddig samfunn er mulig fordi vi har lover og et rettssystem. MTSUs grad i Criminal Justice Administration tilbyr forberedelse for å gå inn og avansere blant rekkene til bransjens fagfolk. Nyutdannede finnes i yrker som advokater, politifolk og korrigeringstjenestemenn. På lavere nivå kan studentene oppnå en Bachelor of Science-grad i Criminal Justice Administration. Studenter med hovedfag i CJA kan også velge konsentrasjoner innen rettshåndhevelse eller Homeland Security. Avdelingens omfattende praksisprogram for seniorer og de som fortsetter med høyere studier gir uvurderlige muligheter for erfaring. Helt tilgjengelig online Dette programmet er tilgjengelig fullstendig online, noe som gir maksimal fleksibilitet for studenter som ikke er i stand til å delta personlig. Kåret til de 50 beste online bachelorgradsprogrammene for strafferettspleie. -
BSc
Fulltid
Deltid
4 år
Engelsk
sep. 2022
Campus
Nettstudier