$close

Filtre

Se resultater

Deltid BScs i Systemutvikling på Malta 2022

En Bachelor of Science (BSc) er en postsecondary grad som tilbys i en rekke fagområder. Programmer er tilgjengelig ved universiteter og høyskoler over hele verden, og de tar mellom tre og fem år å fullføre. Den akademiske studier av software engineering konsentrerer seg om å bruke algoritmer, program design og funksjonsanalyse for å utvikle og forbedre programvaren og andre PC-baserte data… Les mer

En Bachelor of Science (BSc) er en postsecondary grad som tilbys i en rekke fagområder. Programmer er tilgjengelig ved universiteter og høyskoler over hele verden, og de tar mellom tre og fem år å fullføre.

Den akademiske studier av software engineering konsentrerer seg om å bruke algoritmer, program design og funksjonsanalyse for å utvikle og forbedre programvaren og andre PC-baserte databasesystemer. Programvare ingeniører kan fungere sette kode, lage løsninger for tekniske problemer, eller å utvikle programmer for spesifikke virksomheter.

Malta er en liten, øy land i Middelhavet som ligger sør for øya Sicilia, Italia. Malta har fremmet seg med hell som en helt tospråklig nasjon for maltesisk og engelsk. Det teller for mange utdanningsinstitusjoner i resten av verden som et land hvor engelsk er det første språket, og de vil derfor ofte selv subsidiere studenter til å dra dit for å lære det. De aller fleste av maltesiske borgere snakke engelsk til en meget høy standard.

Deltid BSc i Systemutvikling på Malta

Minimér
Les mer om å studere på Malta
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Malta College of Arts, Science and Technology
Paola, Malta

Hvis du er ivrig på programvareutvikling med en hang til backend-systemer og løse komplekse problemer, så dette kurset er for deg.

Hvis du er ivrig på programvareutvikling med en hang til backend-systemer og løse komplekse problemer, så dette kurset er for deg. -
BSc
Deltid
5 semestre
Engelsk
Campus