$close

Filtre

Se resultater

Deltid BScs i Teknologi på Malta 2022

En BSc (Bachelor of Science) er en lavere studium som tar elevene tre til fem år å fullføre. Mens i skolen, studentene fullføre en rekke kurs for å forberede for tilleggsutdanning eller fremtidige jobbmuligheter. Innlemmelsen av teknologi i moderne samfunn har ofte vært årsaken til politisk og filosofisk debatt. Den største bekymringen er om teknologien virkelig hjelper eller skader menne… Les mer

En BSc (Bachelor of Science) er en lavere studium som tar elevene tre til fem år å fullføre. Mens i skolen, studentene fullføre en rekke kurs for å forberede for tilleggsutdanning eller fremtidige jobbmuligheter.

Innlemmelsen av teknologi i moderne samfunn har ofte vært årsaken til politisk og filosofisk debatt. Den største bekymringen er om teknologien virkelig hjelper eller skader menneskeheten. Noen hevder at overforbruk av teknologien er skadelig for miljøet, mens andre mener det er en nødvendig fasett av menneskelig utvikling.

Malta er en liten, øy land i Middelhavet som ligger sør for øya Sicilia, Italia. Malta har fremmet seg med hell som en helt tospråklig nasjon for maltesisk og engelsk. Det teller for mange utdanningsinstitusjoner i resten av verden som et land hvor engelsk er det første språket, og de vil derfor ofte selv subsidiere studenter til å dra dit for å lære det. De aller fleste av maltesiske borgere snakke engelsk til en meget høy standard.

Deltid BSc i Teknologi på Malta

Minimér
Les mer om å studere på Malta
Andre valg innen dette fagområdet: 
MSc
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Malta College of Arts, Science and Technology
Paola, Malta

Hvis du er ivrig på programvareutvikling med en hang til backend-systemer og løse komplekse problemer, så dette kurset er for deg.

Hvis du er ivrig på programvareutvikling med en hang til backend-systemer og løse komplekse problemer, så dette kurset er for deg. -
BSc
Deltid
5 semestre
Engelsk
Campus