close

Filtre

Se resultater

The Bachelor of Science (BSc) grad lar elevene få en solid beherskelse av en bestemt disiplin, legge grunnlaget for en profesjonell karriere eller en avansert grad. Mange yrker krever i det minste, en bachelorgrad. Studier indikerer at bachelor-grad holders tjene mye mer i livet lønn enn folk uten universitetsutdannelse. Hva er en BSc i tysk? Tyskland er Europas største økonomi og er verdens… Les mer

The Bachelor of Science (BSc) grad lar elevene få en solid beherskelse av en bestemt disiplin, legge grunnlaget for en profesjonell karriere eller en avansert grad. Mange yrker krever i det minste, en bachelorgrad. Studier indikerer at bachelor-grad holders tjene mye mer i livet lønn enn folk uten universitetsutdannelse.

Hva er en BSc i tysk? Tyskland er Europas største økonomi og er verdensledende i bransjen og investeringer. En grad i tysk gir studentene kompetanse i historie, kultur og språk i en av Europas viktigste økonomier. Studenter med en forkjærlighet for tysk språk og kultur kan finne dette studium fascinerende fra start til slutt. Nivået av tilpasning tilbys av BSc kan glede studenter som søker å skjære ut et studium som tilfredsstiller deres unike behov.

Gjennom spesialisert fokus på denne innflytelsesrike nasjon, forbereder BSc i tyske ofte nyutdannede til å utmerke seg i den globaliserte verden de er i ferd med å gå inn. Etter å tjene en Bachelor i tysk, kan nyutdannede være utstyrt med tverrkulturell forståelse og solide språkkunnskaper som kan drive dem frem i en kompleks, sammenvevd verden.

Hvor mye koster en tysk grad koste? For å finne ut mer om undervisning og avgifter, er det best at du tar kontakt med den enkelte institusjon som interesserer deg mest.

Nyutdannede av tyske studieprogrammene ofte nyte karrierer i global business og finans, utdanning, vitenskap, journalistikk, og mange andre disipliner. Tyske kompetanse er nyttig ikke bare for enkeltpersoner som arbeider i landet, men også for de som planlegger å arbeide i Europa eller noen av Tysklands andre internasjonale partnere.Studenter godt bevandret i Europas største økonomi regel finne seg selv med mange fordeler når forfølge karrierer som bedriftsledere, entreprenører, finansmenn, forskere og pedagoger.

Har online pedagogiske programmer appellerer til deg? Hvis du er interessert i å lære mer om online læring, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Klaipeda University
Klaipėda, Litauen

Ikke bare er følgende studieprogram basert på felles språkstudier på engelsk, men også på praktisk anvendte engelsk og annet språk (svensk, spansk, tysk) studier, og har til h ... +

Ikke bare er følgende studieprogram basert på felles språkstudier på engelsk, men også på praktisk anvendte engelsk og annet språk (svensk, spansk, tysk) studier, og har til hensikt å forberede kompetente lingvistiske spesialister, som skal kunne anvende språklig kunnskap og kommunikative kompetanser på en kreativ måte når de samhandler på to fremmedspråk. -
BSc
Fulltid
4 år
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre