$close

Filtre

Se resultater

BScs i Providence i USA 2022

En BSc (Bachelor of Science) er en lavere grad som forbereder studentene på en karriere innen sitt fagområde. Mens graden er ofte relatert til kurs i vitenskapen riket, kan studenter i ikke-vitenskap felt også tjene en BSc.The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States… Les mer

En BSc (Bachelor of Science) er en lavere grad som forbereder studentene på en karriere innen sitt fagområde. Mens graden er ofte relatert til kurs i vitenskapen riket, kan studenter i ikke-vitenskap felt også tjene en BSc.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Providence ligger i Rhode Island, USA. På grunn av en rekke sykehus og høyere utdanning fasiliteter økonomien i Providence nå tjenester basert. Kulturen i byen er samme som Rhode Island kultur. "

BScs i Providence i USA

Minimér
Les mer om å studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Rhode Island College
Providence, USA

BS i regnskap forbereder deg på innledende stillinger innen regnskap; vekstpotensialet kan imidlertid være stort.

BS i regnskap forbereder deg på innledende stillinger innen regnskap; vekstpotensialet kan imidlertid være stort. -
BSc
Engelsk
Campus
 
Rhode Island College
Providence, USA

BS in Health Care Administration (HCA) tilbyr utdannelse og opplæring på baccalaureat-nivå for studenter som vurderer karriere i helsebransjen.

BS in Health Care Administration (HCA) tilbyr utdannelse og opplæring på baccalaureat-nivå for studenter som vurderer karriere i helsebransjen. -
BSc
Engelsk
Campus