$close

Filtre

Se resultater

BScs i Santa Ana i USA 2022

En BSc (Bachelor of Science) er en lavere studium som tar elevene tre til fem år å fullføre. Mens i skolen, studentene fullføre en rekke kurs for å forberede for tilleggsutdanning eller fremtidige jobbmuligheter.The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amer… Les mer

En BSc (Bachelor of Science) er en lavere studium som tar elevene tre til fem år å fullføre. Mens i skolen, studentene fullføre en rekke kurs for å forberede for tilleggsutdanning eller fremtidige jobbmuligheter.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Santa Ana ligger i Orange County, California, USA. Høyskole og universitet studenter generelt hodet mot en rekke fritidstilbud i byen. Byen er velsignet med mange opplæring og høyere utdanning fasiliteter.

BScs i Santa Ana i USA

Minimér
Les mer om å studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
CNI College
Santa Ana, USA

Programmet Accelerated BSN (RN-to-BSN Degree Completion) gir de som allerede har en Associate of Science Degree i Sykepleie og RN-lisens, å få sin bachelorgrad i sykepleie.

Programmet Accelerated BSN (RN-to-BSN Degree Completion) gir de som allerede har en Associate of Science Degree i Sykepleie og RN-lisens, å få sin bachelorgrad i sykepleie. -
BSc
Engelsk
Campus