$close

Filtre

Se resultater

BScs i Staunton i USA 2022

En Bachelor of Science eller BSc er en lavere studium som vanligvis varer mellom tre og fem år. Mens innrullert i skolen, elevene har mulighet til å ta generelle og spesialiserte klasser for å få kreditt for oppgradering.The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States… Les mer

En Bachelor of Science eller BSc er en lavere studium som vanligvis varer mellom tre og fem år. Mens innrullert i skolen, elevene har mulighet til å ta generelle og spesialiserte klasser for å få kreditt for oppgradering.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

BScs i Staunton i USA

Minimér
Les mer om å studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Mary Baldwin University
Staunton, USA

Anvendt matematikk utforsker sammenhenger mellom matematikk og den fysiske verden og bruker matematikk til å studere og løse virkelige problemer.

Anvendt matematikk utforsker sammenhenger mellom matematikk og den fysiske verden og bruker matematikk til å studere og løse virkelige problemer. -
BSc
Engelsk
Campus