BACHELORSTUDIES

2 BScs i Utdanningsforskning 2021

En BSc, eller Bachelor of Science, er en lavere grad tilgjengelig på de fleste universiteter. Disse programmene dekker et stort antall felt og tar vanligvis rundt fire år å fullføre.

Hva er en bachelor i utdanning forskning? Denne typen kurs henvender seg til studenter som ønsker å lære mer om planlegging og utvikling av utdanning. Klasser kan inkludere teori for utdanning, språkstudier, konseptuell undervisning og kommunikasjon. Studentene kan være i stand til å fokusere på utdanningshistorie, samt spesifikke former for undervisning og klassifisering av skoler. Noen kurs kan dekke teknologiformer som brukes i klasserommet, for eksempel utdanningsmedier og dataprogrammer. Studentene kan også studere ledelse og klasserom.

Å tjene en grad i utdanningsforskning gir mange praktiske ferdigheter med daglig bruk, for eksempel bedre kommunikasjon. Nyutdannede har også en tendens til å se bedre organisatoriske og planlegge ferdigheter, som er svært nyttige i klasserommet.

Kostnaden for et BSc-program avhenger av en rekke faktorer, inkludert antall nødvendige enheter og plasseringen av skolen. For å finne ut mer, er det best for elevene å kontakte en bestemt skole og stille bestemte spørsmål om prising.

Etter å ha uteksaminert med en bachelor of science i utdanning forskning, er det mange muligheter tilgjengelig. Mange studenter velger å fortsette sin utdannelse og forfølge en mastergrad, mens andre er i stand til å finne arbeid umiddelbart og starte karriere. Tilgjengelige stillinger kan omfatte undervisningsassistent, veileder eller rådgiver. For de som søker arbeid utenfor en tradisjonell skole, kan det være muligheter i sosiale tjenester eller i ideelle organisasjoner som fokuserer på pedagogisk utvikling. Noen nyutdannede er i stand til å finne arbeid i utdanningsspørsmål.

En BSc i utdanning Forskning er en utmerket grad for alle som er interessert i å lære og undervise. For å finne ut mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

2 Resultater i Utdanningsforskning Filter

Bachelor of Science in Education

Florida Christian University
BSc
<
Fulltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Portuguese (Brazil)
Nettstudier

Dette programmet fokuserer på pedagogisk utvikling og atferd. Programmet utforsker dagens utdanningsspørsmål og trender i dagens private og offentlige skolemiljøer og gir prak ...

Les mer

Bachelor of Science i tverrfaglige studier

Park University
BSc
<
Fulltid
<
Deltid
Campus
Nettstudier

Studenten skal være i stand til å vurdere problemer fra flere ulike perspektiver og utvikle og teste hans / hennes helhetlig forståelse av et problem, vurdere hvordan ulike di ...

Les mer