BACHELORSTUDIES

3 BScs i Videregående utdanning 2021

Hvis du er interessert i å studere et vitenskapelig tema og til slutt tjene din grad i det, kan en Bachelor of Science være det riktige valget for deg. Også kalt en BSc, denne graden kan bane vei for en ny karriere eller tillate deg å fortsette din utdanning på kandidatnivå.

Hva er en BSc i videregående opplæring? En BSc i videregående opplæring forbereder studentene til å undervise på videregående nivå. Emnet vil trolig være et vitenskapelig emne som biologi eller kjemi, og graden vil inkludere kurs i dette faget, samt utdanning. Noen av klassene denne graden kan omfatte er Introduksjon til videregående opplæring, undervisningspraksis og teori, klasseromsteknikk og undervisningsgrunnlag.

Disse klassene gir ferdigheter som går utover klasserommet. Studenter som driver denne graden kan også dra nytte av læringsledelsesteknikker, vitenskapelige prinsipper og pedagogiske strategier.

Ulike programmer tilbyr bachelorstudiet i videregående utdanning, og du bør undersøke alle dine muligheter for å se hvem som har opplæringsprisen som passer best til budsjettet ditt. For å finne ut denne informasjonen, ta kontakt med skolens opptakskontorer og be om et sammendrag av utgifter.

Det er mange jobbmuligheter du kan være interessert i etter å ha uteksaminert med bachelorstudiet i videregående opplæring. Selvfølgelig kan du ønske å undervise emnet du spesialiserer seg i, og du kan forfølge slike jobber ved å søke åpne lærerstillinger i mellom- og videregående skoler. Med vitenskapelig kompetanse kan du imidlertid bli trukket til stillinger i vitenskapssektoren. Noen andre jobber som kan utnytte både din pedagogiske og vitenskapelige kunnskap inkluderer læreplan veileder, lærebok forfatter og program administrator.

Hvis du er klar til å tjene din BSc i videregående opplæring, er det nødvendig å gjøre noen undersøkelser for å finne riktig skole. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

3 Resultater i Videregående utdanning Filter

Bachelor i kroppsøving K-12 undervisning

University of Tampa College of Natural and Health Sciences
BSc
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Studiet i kroppsøving (K-12) gir studentene den akademiske kunnskapen, læringsstrategiene og undervisningsmetodene som trengs for å være vellykket kroppsøving eller helselærer ...

Les mer

Bachelor of science i videregående opplæring

Chowan University
BSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Den Chowan University School of Education er dedikert til hovedfagsstudenter som er effektive, høyt kvalifiserte lærere, og som er utstyrt med instruksjonsvideoer strategier o ...

Les mer

BSE i videregående opplæring

Park University
BSc
<
Fulltid
Campus

Den Bachelor of Science in Education - Utdannings Programmet dekker opplæring av barn fra klasse 9 gjennom grade 12 og fører til undervisning sertifisering.

Les mer