BACHELORSTUDIES

3 BScs i Visuell design 2020/2021

En Bachelor of Science (BSc) er en lavere grad som ofte forfulgt etter eksamen fra videregående skole. Det kan være tjent på en rekke forskjellige områder av studien, og kan tas på heltid eller deltid.

Hva er en BSc i Visual Design? Dette programmet er laget for å forberede studentene til å kreativt kommunisere et konsept, idé, eller et produkt gjennom visuelle virkemidler. Ved hjelp av markedstrender, kommunikasjon logikk, og markedsstrategier, skal studentene lære å gi en stemme til ord og bilder for å identifisere en merkevare. Programmene varierer, men eksempler på kurs inkludere reklame, design layout, digital illustrasjon, motion og video grafikk og visuelle merkeidentitet.

En visuell design program oppfordrer elevene til å tenke og kommunisere kreativt, noe som er gunstig i alle områder av livet. Fordi både tekniske og kunstneriske ferdigheter utvikles, blir elevene forberedt på et bredt spekter av yrker i en rekke områder.

Hvis du ønsker å forfølge en Bachelor i Visuell Design, kan du velge mellom institusjoner plassert over hele verden. På grunn av de varierende levekostnader, der du går på skole vil avgjøre hvor mye en grad vil koste. Når du har smalere ned ditt valg er det en god idé å kontakte dem og finne ut nøyaktig hva du kan forvente i forhold til undervisning og andre avgifter.

Nyutdannede med en grad i visuell design kan velge mellom en rekke karriere alternativer. En visuell designer kan fungere for en intern grafisk design avdeling eller med et reklamebyrå. Andre arbeidsgivere kan inkludere web-byråer, magasiner, forlag, og pressekontor. En visuell designer med bakgrunn i virksomheten kan også velge å eie og drive sin egen bedrift.

Det er raskt og enkelt å undersøke og sammenligne de ulike design programmer som tilbys.Bruk vår online database for å søke etter programmet nedenfor og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

3 Resultater i Visuell design Filter

Bachelor of Science in Animation, Visual Effects Concentration

The Los Angeles Film School Online
BSc
<
Fulltid
<
36 måneder
Engelsk
Nettstudier

Dagens underholdningsindustri trenger kunstnere på alle stadier av produksjonen. Vårt Visual Effects-program tar deg gjennom hele produksjonsrøret, fra storyboarding, skisseri ...

Les mer

Bachelor of Science in Animation, Visual Effects Concentration

The Los Angeles Film School
BSc
<
Fulltid
<
36 måneder
Engelsk
Campus

Gjør fantasi til virkelighet. Lag ut-av-denne-verden scener ved hjelp av data-generert bilder og 2D-teknikker undervist av bransje-erfarne fagfolk. Hvis du er en aspirerende a ...

Les mer

BSc i lyd visuell kunst

American University Of Technology
BSc
okt. 2020
<
Fulltid
Engelsk
Campus

BSc i Audio Visual Arts

Les mer