BACHELORSTUDIES

BScs i Konstruksjonssikkerhet 2021

Å tjene en BSc-kort for Bachelor of Science-er en fin måte å jumpstart din karriere og utdanning på. Dette diplomet betyr at studenten er ferdig med pensum som er foreskrevet for hans eller hennes valgte major.
Hva er en BSc i byggesikkerhet? En BSc i byggesikkerhet kombinerer studiet av byggepraksis med studiet av sikkerhetsprotokollen. Resultatet er et program utviklet for å gjøre studentene kjent med rutiner og forskrifter for byggebransjen. I tillegg til et potensielt internship, kan noen av kursene som inngår i et slikt program inkludere Introduksjon til industriell hygiene, sikkerhet i byggesonen, brannvern og byggeprosessoverholdelse.

Det er mange fordeler du kan se frem til hvis du forfølge en BSc i byggesikkerhet. I tillegg til økt bevissthet om sikkerhet, kan dette programmet gi ledelsesmessige ferdigheter og kjennskap til krav til offentlig politikk som kan være nyttige gjennom en karriere.

Du lurer kanskje på hva denne graden vil sette deg tilbake. Det er ikke et enkelt svar på dette spørsmålet, men kostnaden vil generelt bli bestemt av kriterier som skolefrekvensen på skolen du deltar på, antall nødvendige kreditter og økonomisk støtte.

Det er flere forskjellige karriereveier tilgjengelig for BSc i byggesikkerhetskandidater. Den mest åpenbare posisjonen til å forfølge er sannsynlig at byggesikkerhetssjef, som direkte ville anvende ferdighetene utviklet i programmet. Andre potensielle jobber du kan være egnet til, men inkluderer byggingeniør, konstruksjonsoverensstemmelsesrevisor og sikkerhetsveiledning på stedet. Disse jobbene bruker alle ulike aspekter av din sikkerhet og konstruksjonskunnskap.

Hvis du forestiller deg selv å jobbe i byggebransjen og jobber for å sikre at den er trygg, kan en BSc i byggesikkerhet være det rette programmet for deg. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

1 Resultater i Konstruksjonssikkerhet Filter

BSc Hons i konstruksjonshelse og sikkerhet

University of Johannesburg
BSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Denne ettårige graden følger bachelorstudiet i konstruksjonsstudier og resulterer i en profesjonell utdanning som byggeleder. Nyutdannede vil være kvalifisert til å identifise ...

Les mer