Read the Official Description

BA (Hons) internasjonale relasjoner

Denne innovative International Relations grad lar deg utforske internasjonale problemer og hendelser, inkludert forhold mellom stater, folk, sosiale bevegelser, og kulturelle og religiøse samfunn. Du lærer om emnene og prosessene som for tiden skaper vår verden, og får en følelse av hvordan du gjør informerte valg som har innvirkning på lokalt, nasjonalt og globalt nivå.

Hvis du har en stor interesse for globale spørsmål og skiftende verden vi lever i, er dette internasjonale relasjoner selvfølgelig ideelt for deg.

Hvorfor velge dette kurset?

 • Du kan ha mulighet til å få erfaring med en praksisplass, og du kan ha muligheten til å studere i utlandet for en periode i andre år som en del av Erasmus + valuta ordningen.
 • Undervisningen er informert av regionalt innrettede forskning styrker i Asia, Midtøsten, Nord-Afrika, det indiske subkontinent og Europa. Denne forskningen feeds direkte inn i kurset, som betyr at du skal lære om de nyeste sakene fra verdenskjente eksperter.
 • Dette kurset vil hjelpe deg å utvikle en større bevissthet om kompleksitet og connected av prosessene som former vår verden.
 • Studier av internasjonale relasjoner åpner karriere innen et bredt spekter av fagområder i offentlig og privat sektor, med våre kandidater som fortsetter å jobbe i britiske regjeringer, internasjonale hjelpeorganisasjoner og et bredt spekter av frivillige organisasjoner.
 • Politikk (inkludert internasjonale relasjoner) ved Nottingham Trent University er rangert som fjerde av 77 for antall sluttstudenter som er fornøyd med tilbakemeldinger og vurdering av forelesere på deres kurs (The Guardian University League tabellen 2016).

Hva du vil studere

I løpet av dette kurset vil du se på komplekse situasjoner som er spennende og utfordrende å analysere. Du tar roller i simuleringsøvelser og prøve å forstå hvordan kriser håndteres og problemer håndteres ved å få inn i hodet av ulike aktører. Dette vil bygge på tillit, gir deg presentasjon og advocacy ferdigheter, og en forståelse på tvers av kulturelle barrierer.

Du vil få mulighet til å utvikle spisskompetanse i geografiske områder ved å velge valgfrie moduler i år to og år tre.

Gjennom dette kurset vil du utvikle ferdigheter for sysselsetting. Du vil foreta en praksisplass, og du vil bli aktivt oppmuntret til å delta i frivillig arbeid.

Studere i utlandet muligheter

Du kan ha mulighet til å bruke halvparten av det andre året studerer i utlandet med Erasmus + valuta ordningen. Dette gir en flott mulighet til å oppleve livet i et annet land og få et nytt perspektiv på motivet.

Lær om emner og prosesser som former vår verden og få en følelse av hvordan å gjøre informerte valg som har en innvirkning på lokalt, nasjonalt og globalt nivå.

Hvordan du lærte

For å gi deg en førsteklasses læring og for å garantere at du har en mulighet til å få mest mulig ut av din tid på universitetet, vil du motta kontakttiden gjennom et variert utvalg av leveringsmåte.

Strukturert undervisning vil bli levert gjennom en kombinasjon av tradisjonelle forelesninger og seminarer. De mindre gruppe seminarer gi muligheter til å utvikle:

 • problemløsning ferdigheter
 • gruppe arbeids
 • analyse
 • debattere ferdigheter
 • presentasjons ferdigheter
 • Diskusjonen om et bredt spekter av synspunkter.

Opplæring med ansatte

Som forholdet mellom studenter og veiledere er en viktig en du kan forvente å ha mye direkte kontakt og støtte gjennom seminarer og en-til-en opplæring. På disse øktene vil du få mulighet til å:

 • diskutere og få tilbakemeldinger om arbeidet ditt
 • stille spørsmål om de prosjektene du jobber med
 • heve noen problemer du opplever knyttet til ditt arbeid, personlige forhold eller universitet opplevelse.

Uavhengig studie

Selvstudium er en viktig del av dette kurset. Gjennom de tre årene av kurset de planlagte kontakter timer du får vil gradvis avta etter hvert som du utvikle ferdigheter som kreves for å gjennomføre en uavhengig studie eller avhandling i den endelige år. Du vil fortsatt ha jevnlig kontakt med veiledere og om nødvendig ad hoc tutorials kan ordnes.

Læring fra eksperter

Du vil bli undervist av entusiastisk, engasjert og dyktig personale. Kursene alle trekke på deres kompetanse, forskningsinteresser og erfaring, og mange har også publisert lærebøker i sin spesialist område av interesse.

Du vil utvikle spesialiserte kunnskaper basert på lagene personalet kompetanse på flere områder, inkludert utenrikspolitikk, internasjonale og globale institusjoner, internasjonale relasjoner teori, Global Political Economy, Sør-Asia, Afrika, Nord-Øst-Asia og Midt-Østen.

I tillegg til den tradisjonelle forelesninger, øvinger og selvstudium du vil også høre og lære av anerkjente eksperter og fagfolk i beslektede felt som jevnlig invitert til å komme og snakke med våre studenter som gir deg et innblikk i sine spesialiserte kunnskaper og erfaringer.

Virtuelt læringsmiljø

Du vil også bruke vår virtuelle læringsmiljø, NÅ som er et fleksibelt web-basert system som tillater deg å ha 24-timers tilgang til modul læremateriell og pensumlister. Den lar deg diskutere arbeidet med lærere og andre studenter, og sende kurs elektronisk fra hvor som helst i verden.

Hvordan blir jeg vurdert?

Flertallet av arbeidet vil bli vurdert gjennom kurs-baserte essays, rapporter og en siste års forskningsbasert avhandling. Du vil også bli vurdert gjennom en kombinasjon av formell eksamen og praktiske vurderinger som gruppe og individuelle presentasjoner.

Som svar på student tilbakemeldinger Universitetet har innført en politikk som sikrer markert arbeid er returnert til deg elektronisk innen tre uker etter innlevering.

Utover kurset

Utvid din erfaring, skiller seg ut fra mengden og få en rekke ferdigheter som arbeidsgivere er på jakt etter.

Lær et nytt språk

Ved siden av studiet har du også muligheten til å lære et nytt språk. Universitetet Language Programme (ULP) er tilgjengelig for alle studenter, og gir deg muligheten til å lære et helt nytt språk eller forbedre ferdighetene du allerede har.

Å lære et nytt språk kan du:

 • forbedre dine kommunikasjonsferdigheter
 • berike din opplevelse når du reiser utenlands
 • øke dine karrieremuligheter.

Du kan ha muligheten til å bruke halvparten av det andre året studerer i utlandet med Erasmus + Foreign Exchange Scheme.

Eiere og arbeidsevne

Utmerket plassering muligheter

Gjennom dette kurset vil du utvikle ferdigheter for sysselsetting. Du vil foreta en praksisplass, og du vil bli aktivt oppmuntret til å delta i frivillig arbeid.

Du kan ha muligheten til å bruke halvparten av det andre året studerer i utlandet med Erasmus + Foreign Exchange Scheme. Du kan være i stand til å studere på steder som:

 • Corvinus i Budapest, Ungarn
 • Lille i Frankrike
 • Metropolitan University i Praha
 • Izmir University i Tyrkia.

Vi er også for tiden ser på å utvide vårt nettverk av samarbeidende universiteter. Vær oppmerksom på at disse universitetene kan endres. Ulike alternativer kan være tilgjengelig på et år for år basis.

Din karriereutvikling

Karriereutvikling blir sett på som en viktig del av dette kurset. Viktige overførbare ferdigheter inkludert kommunikasjon, tidsstyring, problemløsning og teamarbeidsvektlegges. Det er muligheter for å utvikle forbindelser med relevante organisasjoner og potensielle arbeidsgivere.

Når du oppgraderer du vil være godt posisjonert til å ta fatt på en vellykket karriere i et bredt spekter av områder i offentlig og privat sektor. Du kan være interessert i å forfølge en karriere innen relevante departementer, internasjonale hjelpeorganisasjoner og utviklingsorganisasjoner. I privat sektor, er organisasjoner i økende grad på jakt etter kandidater med en forståelse av internasjonale og globale hendelser og prosesser.

Jobben titlene nedenfor gir en indikasjon på karrierene våre siste International Relations kandidater er følgende: *

 • Business Support Officer
 • Offentlig tjenestemann
 • Development Officer
 • HR Administrator
 • Prosjektkoordinator
 • Soldat
 • Lærerassistent.
 • Siste Dlhé undersøkelse lavere resulterer 2011-12 - 2014-15.

Vår Arbeidsevne team

Vi har en egen Arbeidsevne lag som ligger på City området. Teamet er godt plassert for å gi deg spesialist veiledning og praktisk hjelp som virkelig vil gjøre en forskjell for potensielle kunder når du oppgraderer.

100% av BA (Hons) International Relations studenter går videre til jobb eller videre studier innen seks måneder (Siste Dlhé undersøkelse lavere resulterer 2014-15).

Inntakskrav

UK

For september 2017 oppføring vil du trenger en av følgende:

 • A-nivåer - BBC; eller
 • BTEC Utvidet Diploma - DMM; eller
 • 112 SO tariff poeng fra tre A-nivå eller tilsvarende kvalifikasjoner; og
 • GCSEs - engelsk og matematikk eller vitenskap klasse c.

Vi anser også tilsvarende kvalifikasjoner og kombinasjoner.

Alle søknader blir vurdert fra sak til sak, og vi er glade for å godta søknader fra eldre studenter, studenter med tilgang til kvalifikasjoner og mange andre typer standard og ikke-standard kvalifikasjoner som vi kan beregne SO poeng. Non-standard søkere kan bli intervjuet.

Den SO Tariff

Den SO Tariff er endret for 2017 oppføring. I den nye tariffen, tallene tildelt kvalifikasjoner er svært forskjellige. Så, mens tidligere en B på A-nivå var verdt 100 poeng, i den nye tariffen er det nå 40 poeng.

Å komme i kontakt

Hvis du trenger mer hjelp eller informasjon, vennligst kontakt vår innleggelser team eller ring på +44 (0) 115 848 4200Call: +44 (0) 115 848 4200.

International

For september 2017 oppføring vil du trenger en av følgende:

 • A-nivåer - BBC; eller
 • BTEC Utvidet Diploma - DMM; eller
 • 112 SO tariff poeng fra tre A-nivå eller tilsvarende kvalifikasjoner; og
 • GCSEs - engelsk og matematikk eller vitenskap klasse c.

Vi anser også tilsvarende kvalifikasjoner og kombinasjoner.

Vi aksepterer kvalifikasjoner fra skoler, høyskoler og universiteter over hele verden for oppføring på våre lavere grader. Hvis du ikke er sikker på hvordan internasjonal kvalifiseringskamper våre kurs krav vennligst besøk vår internasjonale kvalifikasjoner side.

Grunnkurs

Hvis du trenger å gjøre et grunnkurs for å møte våre arbeidskrav kan du besøke Nottingham Trent International College (NTIC). Hvis du allerede studerer i Storbritannia på en skole eller høyskole, og ønsker å vite om vi kan godta kvalifisering vennligst besøk vår grunnkurs side.

Opptakskrav engelskspråklige

Hvis engelsk ikke er ditt første språket du må vise oss at språkkunnskaper er sterk nok for intensive akademiske studier. Vi ber vanligvis for en IELTS test, og vi aksepterer noen alternative engelsk språktest.

For en oversikt over våre språkkrav vennligst besøk vår engelske side.

Hvis du trenger å gjøre en pre-sesjoner engelskkurs for å møte de engelske kravene vennligst besøk vår pre-sesjoner engelskkurs siden.

Hjelp og støtte

Hvis du har spørsmål om dine kvalifikasjoner eller om å lage en søknad til Universitetet vennligst kontakt vår internasjonale team for råd.

Program taught in:
Engelsk

See 11 more programs offered by Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
9,250 GBP
Deadline
By locations
By date