Les den offisielle beskrivelsen

Bachelor of Human Services - Behavioral Science


The Bachelor of Human Services / Behavioral Science Konsentrasjon programmet er utformet for å gi kunnskap og ferdigheter i menneskelig / sosiale tjenester, psykologi og sosiologi. Læreplanen har to alternativer. Den ene er en grad ferdigstillelse alternativ for dem med en kollega 's grad eller høyere. Begge alternativene kan gjennomføres 100% online.

&nbsp


Hvorfor Behavioral Science?


Den Behavioral Science konsentrasjonen forbereder studentene til å angi en karriere felt knyttet til en rekke service levering byråer, profesjonelle hjelpeapparatet, eller rådgivning. I tillegg gir det god forberedelse for å forfølge en høyere grad i flere disipliner, for å inkludere menneskelige tjenester, sosialt arbeid, psykologi, rådgivning, og andre.

&nbsp


Kurs Detaljer


Den Behavioral Science konsentrasjon innebærer kurs i sosialpsykologi, personlighet, unormal psykologi og rådgivning psykologi i tillegg til de omsorgsminister sentrale krav i en praktisk 8-ukers format.


General Education (36 semester timer) - kurs i kommunikasjon, statistikk, humaniora, kunst, sosiale og atferdsmessige vitenskaper, naturfag, og Christian Studies. Disse er sett på som den liberal arts del av en grad og er grunnleggende for øverste divisjon kurs.


Sentrale kurs (33 semester timer) - kurs i menneskelige tjenester, sosialt arbeid, psykologi, menneskelig utvikling, sosiologi, ledelse, business kommunikasjon, og datamaskinen informasjonssystemer.


Behavioral Science konsentrasjon (12 semester timer) - 300 nivå kurs i sosialpsykologi, personlighet, unormal psykologi og rådgivning psykologi.


Store Valgfag (9 semester timer) - 400-nivå og over kurs i business, strafferett, Human Services organisasjons ledelse, psykologi eller sosiologi.


Generelle Valgfag - kurs som tillater elevene å ta ekstra arbeid i emner som interesserer dem og som vil være nyttig i deres karrierer. Det er viktig å rådføre seg med en rådgiver ved valg valgfag.

Se 11 flere kurs fra Anderson University South Carolina »

Dette kurset er Nettstudie, Campus based
Startdato
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato