Bachelorgrad i bedriftsadministrasjon med fordypning i entreprenørskap

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Grad Oversikt

AUS Bachelor of Science in Business Administration med fordypning i entreprenørskap kombinerer teoretisk læring med relevante virkelige forretningsproblemer for å gi studentene ferdigheter og forståelse for viktige spørsmål som påvirker virksomheter på en daglig basis. Det skreddersydde kursarbeidet og studentsentriske tilnærmingen skiller AUS-forretningsgraden. Målet med dette programmet er å gi studentene tillit fra innlært kunnskap og tilegnet ferdighet til å starte karrieren eller drive entreprenørskap i et stadig skiftende forretningsmiljø.

Hvorfor Sveits?
 • 2017 mest innovative land i verden
 • "Sveits leder rangeringen for syvende året på rad"
 • "Topp 10 i Global Innovation Index Switzerland har vunnet nummer 1-posisjonen i GII for syvende året på rad. Den har opprettholdt dette topplasseringen siden 2011, så vel som sin nummer 1-plassering i Innovasjon Output Sub-Index og i pilaren for kunnskap og teknologi siden 2012 "
 • Canton de Vaud nummer 1 for Venture Capital i Sveits
 • Mer enn halvparten av den totale investeringen strømmet inn i denne kantonen. Vaud-baserte oppstart genererte mer enn 460 millioner CHF

Hvorfor en AUS-grad

Små klasser

AUSs forpliktelse til den ultimate studentopplevelsen inkluderer riktig antall fakultetets medlemmer for å garantere små klassestørrelser og den påfølgende personlige støtten til studenter i og utenfor klasserommet. Små klassestørrelser sikrer fullt engasjement med professoren som leder læringen, så vel som medstudenter fra en rekke faglige og kulturelle bakgrunner.

Tailored

AUS tilbyr en skreddersydd utdanning, med praktiske og teoretiske kurs, som er relevante for dagens marked. Å prioritere de nyeste forretningsfagene, det høyt motiverte og ambisiøse personalet og administrasjonen ved AUS, er dedikert til den faglige og personlige utviklingen til studentene, og jobber tett på en-til-en-basis for å hjelpe dem med å nå sine karrieremål.

Virkelighetens innsikt

Full tilgang til forskjellige databaser som EBSCO, ProQuest, Financial Times og andre tjenester er tilgjengelige på og utenfor campus sammen med tilgang til akademiske eksperter, og gjennom en læreplan formet av nåværende forskning og profesjonell praksis for å maksimere karriereprogresjonen.

Network

AUS, som et internasjonalt, flerkulturelt miljø med base i Sveits, er et av Sveits ledende bedriftsuniversiteter som ligger i La Tour-de-Peilz på den vakre bredden av Genfersjøen, og er privilegert som mennesker av globale selskaper og organisasjoner som Nestlé, Hublot, FN og Den internasjonale olympiske komité innen kort avstand fra campus.

Praktisk og relevant

En karriereveiorganisasjon som kombinerer teori med praktisk erfaring, er AUS forpliktet til opplæring og utvikling av studentene sine, og gir dem mulighet til å ta den karriereveien som passer dem best.

Internasjonal anerkjennelse

AUSs støtte fra internasjonalt anerkjente og sterke lokale organisasjoner gir forsikring om kvalitetsopplæring for studentene. Det anerkjennes som et universitet av flere akkrediteringsorganer, inkludert det amerikanske baserte International Accreditation Council for Business Education (IABCE), og European Council for Business Education (ECBE). Det tilhører også det sveitsisk-amerikanske handelskammeret, FSEP - Fédération Suisse des Ecoles Privées, AVDEP - Association Vaudoise des Ecoles Privées samt Promove.

Hva du vil lære

Få tak i ferdighetene du trenger for å lykkes.

Viljen til å få kunnskapen til å bli en gründer er et sentralt kjennetegn ved denne generasjonen studenter. Videre er den gjennomsnittlige levetiden til en S

Lærerne våre er involvert i entreprenørskap, enten som tidligere oppstartsskapere eller coaching av oppstarter i lokale og internasjonale oppstartsakseleratorer og multinasjonale selskaper.

Graden starter med fem grunnleggende emner. Disse blir fulgt av kjernekurs som gir studentene et godt grep om det grunnleggende i virksomheten, som økonomi, økonomi, markedsføring og entreprenørskap. Studentene kan velge aktuelle kurs for å skreddersy graden.

For å få en grad, må studentene fullføre:
 • 5 grunnleggende moduler / kurs
 • 24 kjernemoduler / kurs
 • 12 spesialistmoduler / kurs
 • Internship eller Capstone Project

Kurs velges av administrasjonen avhengig av studentforespørsler og fakultetets tilgjengelighet og inkluderer emner som økonomi, ledelse, jus og markedsføringsprinsipper. Sjekk kurswebsidene våre jevnlig for den mest omfattende og oppdaterte informasjonen.

Hvorfor AUS?

Fokus for universitetet er å utvikle ferdighetene dine, og mest av alt følger deg med å få selvtillit og holdning for at du skal lykkes som gründer.

Dette vil bli oppnådd ved å la hver student utvikle sitt prosjekt gjennom studiene og motta tilbakemeldinger fra lærere og spesialister, og promotere Student Sandbox og Business Labs.

Programmet vil omfatte kurs som Lean Startup Approach, Innovating Successful, Entrepreneurial Finance and Crowd Funding, Pitching your Startup.

Relaterte kurs er:

 • Kritisk og kreativ tenkning
 • Ny risikofinansiering
 • Entreprenørskap og innovasjon
 • PR og nettverksferdigheter
 • Kreativitetspsykologien
 • Ledelse i næringslivet
 • Ledelse og teambuilding
 • Beslutningstaking

Akademisk kalender

Studieåret begynner vanligvis i september og avsluttes i juli med tre fagtermer (høst, vinter og vår) i løpet av denne perioden. Hvert semester inkluderer elleve ukers studie, pluss en uke med eksamen. Eksamensperioder forekommer vanligvis i midten og slutten av hvert semester. Ferieperioder forekommer vanligvis i desember og vår. Den lange sommerferien er i juli / august.

Termidater

Fall Term
 • Kurs: september - desember
 • Ferier: Vinterferie: 4 uker
Vintertermin
 • Kurs: januar - mars
 • Ferier: Spring Break: 2 uker
Vårtårn
 • Kurs: april - juli
 • Ferier: Sommerferie: 10 uker

Krav til grunnfag

Overføring av en BSBA-grad fra AUS American University in Switzerland følger først etter å ha fullført følgende krav:

 • Akademiske kredittkrav;
 • Akademiske ytelseskrav (kumulativ GPA på 2,0.);
 • Oppmøte krav og krav til bosted.

I tillegg må alle utestående kontoer gjøres opp med administrasjonen før konfirmasjonen.

Overføringspoeng

Overføringspoeng kan godtas fra andre anerkjente høyskoler og universiteter for de kursene som gjelder AUSs programmer. Avansert plassering (AP) studiepoeng oppnådd på videregående nivå kan brukes på et studium. Overføringspoeng kan bare tildeles for karakter C (75%) eller høyere. Alle gradsstudenter må fullføre minst halvparten av kravene til akademisk kreditt ved AUS.

Hvordan søke

Det American University in Switzerland vil behandle alle fullførte søknader og vil kontakte søkere innen rimelig tid, så snart en beslutning er truffet. Opptak til AUS er imidlertid underlagt et begrenset antall påmeldinger; det er derfor mulig at ikke alle kvalifiserte søkere alltid blir akseptert. I slike tilfeller godtar det amerikanske universitetet i Sveits de som har sterkest kvalifikasjoner og potensial.

Alle søkere må demonstrere en utmerket akademisk registrering som signaliserer potensialet for suksess i et gitt studieretning og fullføre følgende AUS-opptaksprosedyrer.

Inntakskrav

Inngang til bachelorprogrammet krever fullføring og eksamen på videregående skole fra en anerkjent institusjon. AUS kan administrere en eller flere opptaksprøver for å avgjøre at en kandidat oppfyller minimumskravene til programmet, mens AUS kan kreve flere grunnkurs for studenter som går glipp av noen grunnleggende elementer i virksomhetsledelse.

Opptakskrav

Opptakskravene for alle søkere inkluderer utfylt søknadsskjema og betalte gebyrer i tillegg til dokumentene oppført nedenfor. Søkeren bør sørge for at disse dokumentene blir sendt til AUS School of Business i god tid før studiet begynner.

 • Be om søknadsskjema
 • Send inn utfylt og signert søknadsskjema
 • Fotografier: Seks (6) fotografier av passstørrelse må være med på søknadsskjemaet som sendes til AUS. De fleste av disse fotografiene kreves av lokale myndigheter og for studentvisum.
 • Anbefalinger: To (2) fortrolige anbefalingsbrev fra instruktører eller arbeidsgivere som er kjent med søkerens tidligere prestasjoner, må sendes direkte til AUS. Sertifiserte oversettelser må også sendes inn for alle brev som ikke er på engelsk.
 • CV eller CV: En kort skriftlig redegjørelse for søkerens styrker og prestasjoner. Ta med personlige detaljer, utdanning, arbeidserfaring, andre kvalifikasjoner og karriereforventninger.
 • Transkripsjoner: Søkere må levere offisielle transkripsjoner for alt relevant akademisk arbeid som er utført ved institusjoner på videregående eller universitetsnivå de siste fem (5) årene. Transkripsjoner må sendes direkte av institusjonene til AUS. Sertifiserte oversettelser må også sendes inn for alle dokumenter som ikke er på engelsk.
 • Motivasjonsbrev: Essayet eller motivasjonsbrevet skal være minst 500 ord langt. Du bør fortelle historien om din faglige utvikling og all annen arbeidserfaring du har hatt i en førstepersonsfortelling. Du bør forklare årsakene dine for å søke og hvordan du forventer at AUS vil forbedre de nåværende karrieremålene dine ytterligere.
 • Språkkunnskaper: Kunnskaper vil normalt bli anerkjent hvis studentene har fullført noen av følgende vilkår:
  • en. Oppmøte i minst tre siste hele studieår i en institusjon der det eneste undervisningsspråket er engelsk
  • b. Oppnå standardnivå eller høyere i International Baccalaureate (IB).
 • Hvis ingen av disse forholdene gjelder, må bevis på ferdighet i engelsk fremskaffes ved å oppnå riktig poengsum på ett av følgende:
 • Minst 550 score i en test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL). Minst 6,0 poengsum i et International English Language Testing System (IELTS).
 • En søknad må inneholde alle disse elementene for å bli vurdert for opptaksprosessen.
Søknadsfrist

AUS opererer rullerende opptak, som krever at utfylt søknadsmateriell, samt alle faglige poster og gjeldende gebyr, skal mottas av AUS minimum 10 uker før terminstart. Hvis du blir akseptert, vil du motta et offisielt godkjenningsbrev og en invitasjon til å melde deg på. På dette tidspunktet vil du også bli informert om ytterligere informasjon som bør gis for å fullføre filen. En betalingsplan for undervisningen og forfalte avgifter er angitt i Tilbudsbrevet som er sendt i Akseptbrevet.

Studieavgift

 • 3-årig program
 • Registreringsavgift: 3.500 CHF
 • 1. års undervisning: 24.000 CHF
 • 2. års undervisning: 24.000 CHF
 • 3. års undervisning: 24.000 CHF
 • Totalt: 75.500 CHF

* Alle priser er i Sveitsiske franc (CHF)

* Studieavgift og gebyr kan endres uten forvarsel

Studenter kan forvente en rekke tilleggskostnader, som ikke dekkes av studieavgiftene og må redegjøres separat. Ekstra utgifter kan omfatte:

 • Helseforsikring
 • Overnatting
 • Transport
 • Sosiale aktiviteter / turer
 • Kopieringskostnader

Alle avgifter er oppgitt i CHF (sveitsiske franc). Ettersom AUS - Det American University in Switzerland er en privat institusjon, betaler alle studenter de samme avgiftene uavhengig av nasjonalitet. Avgifter blir vurdert fra tid til annen og kan endres fra de som er oppført.

Universitetet forbeholder seg retten til å gjøre slike endringer eller endringer som nødvendig.

Hvordan betale

Søknads- og registreringsavgift må betales før visumsøknadsprosessen. Studieavgift må betales minst to uker før studietidspunktet for det akademiske studiet. Hvis betalingen ikke er gjort, kan det hende du ikke melder deg på og starter klasser før betalingen er utført. Betalinger kan gjøres ved bankoverføring eller personlig. En student blir ikke registrert fullt før full betaling er mottatt. Undervisning og tjenester kan trekkes tilbake i tilfelle manglende betaling.

Angrerett

Hvis du begynner på et studieprogram og deretter ønsker å trekke deg, må du informere administrasjonen skriftlig. Eventuell tilbakebetaling vil bli gjort i henhold til vår refusjonspolicy.

Merk: Denne prosessen kan ta noen måneder.

stipend

AUS tilbyr en rekke stipend og stipend for å hjelpe deg med utdannelsen din. Mer informasjon kan hentes direkte fra vårt administrasjonsteam.

Karrieremuligheter

 • Grunnlegger din egen oppstart: Entreprenørskap-relaterte kurs inspirerer studenter som ønsker å forfølge drømmen sin om å etablere egne selskaper. Det omfattende nettverket av AUS vil videre gi de rette tilkoblingene som studentene vil kreve for å kunne lansere ideene sine.
 • Bli med i startups: AUS-graden med fordypning i entreprenørskap forbereder studentene på verktøyene, ferdighetene og nettverket de trenger for å bli med på eksisterende oppstart.
 • Bedriftskonsulent: Kurs blandet med praktisk erfaring tar sikte på å gi verktøyene og ferdighetene som hjelper studentene med å identifisere hull i markedet og hvor de kan bidra til å få bedrifter til å trives.
 • Arbeid i salg: Selgere er de viktigste personene som selger produktene til en bedrift. Vi gir deg ferdighetene du trenger for å representere og administrere ethvert selskap.
 • Og mange flere.
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Preparing you for the modern business environment, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities, situated in La Tour-de-Peilz. Located on ... Les mer

Preparing you for the modern business environment, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities, situated in La Tour-de-Peilz. Located on the shores of Lake Geneva, AUS is close to the Olympic Capital Lausanne, and Geneva, the center for diplomacy. Offering personalized education in an international and multicultural environment, with practical and relevant programs. AUS offers all its students a dynamic and ambitious culture, both in the classroom and outside of the school. Minimér
La Tour-de-Peilz