Bachelor Ferrieres
Ferrières
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Ferrières-en-Brie, Frankrike
Språk
Engelsk, Fransk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
3 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 1 000 / per year
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2024
Introduksjon
Ferrieres forberedende kurs gir et toårig felles kjerneprogram innen alle områder av gjestfrihet (semester 1, 2, 3, 4). Det lar studentene utvikle seg til operativt effektive individer, i stand til å sette i praksis grunnlaget, teknikkene og atferden som er iboende til luksus-, mat- og drikke- og gjestfrihetsindustrien.
Objektiv
- 1. år av Ferrieres forberedende syklus
- Skaff deg grunnleggende operasjonelle egenskaper, myke ferdigheter, og bygg raskt kapasiteten til å implementere standardteknikker og atferd som er vanlig for luksusbedrifter.
- 2. år av Ferrieres forberedende kurs
- Bygg elevenes autonomi og deres tilpasningsevne til enhver flerkulturell kontekst.
Varigheten av Ferrieres Bachelor er 3 år. Den er designet for studenter som velger å gjøre seg umiddelbart klar for arbeidsplassen.
Semester 5 og 6 utvider studentenes praktiske ferdigheter og lar dem prestere bedre i operative stillinger og håndtere flere oppgaver i et team.
- 3. år på Ferrieres Bachelor
- Valg av hovedfag og inntreden i næringslivet.
Pedagogisk metode
Ferrieres engasjerer seg med hver elev gjennom en positiv læringstilnærming og en filosofi som legger like mye vekt på strenghet enn på oppmerksomhet.
Ferrieres er ikke bare en skole: det er et unikt utdanningssamfunn som involverer lærere, gründere, forskere, fagfolk og trenere.
Ferrieres fokuserer på følelser, engasjement, relasjoner, målrettethet, ytelse og vitalitet og tilbyr et unikt økosystem som gjør det mulig for studentene å utvikle sine myke ferdigheter gjennom hele studiet.
Ferrieres veileder, utdanner, initierer, driver frem og instruerer hver student, slik at hver enkelt av dem kan røre suksessen i riktig retning, ved å bygge på sin egen vei, på forelesningene og workshopene som tilbys og på kursutviklingen.
Akkreditert nivå 6 i den franske nasjonale katalogen for profesjonell sertifisering – RNCP
Program
1. år av Ferrieres forberedende syklus
- Mat og drikke-modul
- Gjestfrihetskurs levert på engelsk
- Selskapet og dets miljø
- Science of Humanity - Selvbevissthet
- Kultur og kommunikasjon – Språk
- Program for akselerert profesjonalisering
2. år av Ferrieres forberedelsessyklus
- Mat- og drikkekultur
- Gjestfrihetskultur
- Luksuskultur
- Bedriftskulturer i den digitale tidsalderen
- Kultur og kommunikasjon – Språk
- Program for akselerert profesjonalisering
- Praksis
År 3
- Human Sciences – «Vi»
- Kultur og kommunikasjon – Språk
- PAP – Programmet for akselerert profesjonalisering
Fagområder
- Kulinarisk kunst / Mat
- Kulinarisk kunst / bakverk
- Sommellerie
- Rominndeling /Husholderske
- Mat og drikke /Maître d'Hôtel
- Front Office/resepsjonist
kursdetaljer
- Tilegne seg fortreffelighetskulturen
- Grunnleggende ferdigheter
- Kulturelle ferdigheter
- Mellommenneskelige ferdigheter
- Profesjonell ekspertise i fortreffelighet
- Prosjekter – Møter – mesterklasser
- Ferdighet i disipliner sentrert rundt fortreffelighet
Opptak
Hvis du ønsker å søke på bacheloren, inviterer vi deg til å opprette profilen din på nettet og laste opp følgende dokumenter:
- Ditt resymé
- Motivasjons brev
- Kopi av ID eller pass
- 11. års utskrift eller poster
- Språksertifisering (valgfritt)