Read the Official Description

Bachelor i Machine Intelligence og Robotics

Innledning

Tilstedeværelsen av microchips eller integrerte kretser i nesten alle slags moderne maskin åpner for en viss grad av intelligens i de fleste mekaniske og elektroniske enheter. Automatiserte prosesser, "ekspert" systemer; oppgaver som innebærer sortering, routing, minner, justering og selv reparere, kan alle involverer noen grad av programmering som er designet, utviklet og testet av en person eller et team som forstår anvendt informasjonsteknologier, maskin intelligens og / eller robotikk. Studenter i dette fakultetet er ofte fascinert av den filosofiske, samt det tekniske aspektet av kunstig intelligens, selv om læreplanen er primært fokusert på søknader.

Temaer innenfor dette feltet inkluderer automatisk resonnement, logisk resonnement, og automatisk fradrag. Bruksområder er formell kvalitet kontroll av programvare og maskinvare, planlegging, dataassistert beslutningsprosesser, automasjon, overvåking prosesser, stimulans gjenkjenningsteknologi og algoritmer og robot dynamikk. Kurs i dette studiet fokus på kunstig intelligens og de praktiske sidene ved å lage intelligente maskiner arbeid, med et spesielt fokus på teoretiske og matematiske grunnlaget som gjør automatisk resonnement mulig.

Program disposisjon og læringsutbytte

Feltet av Applied IT, Machine Intelligence og Robotics kan sees fra minst tre forskjellige, men nært sammenknyttede synspunkter. Fra et teknologisk synspunkt studentene får grunnleggende og videregående opplæring i naturen av robot komponenter (noe bakgrunn i fysikk er nyttig). Fra et rent matematisk ståsted, vil du studere aspekter av sannsynlighet, lineære systemer, og stokastiske prosesser, som brukes i mange automatiske resonnement og planleggingsproblemer. Fra en logisk og symbolsk synspunkt kurset arbeidet dekker grunnleggende prinsipper for kognisjon, automatisk resonnement og søk, og beslutningsteori.

Karrieremuligheter

Etter eksamen fra dette programmet, får du en grad i feltet of Applied IT, Machine Intelligence og Robotics henhold til din valgte lengden på studiene. Robotikk og kunstig intelligens er blant de mest attraktive feltene i informatikk, og etterspørselen etter MIR fagfolk forventes å fortsette i fremtiden. Studentene forventes å få praktisk erfaring i forskningsprosjekter som involverer, for eksempler: robot følelser, atferd, bevegelse, syn og anerkjennelse. Nåværende bransjer og høyteknologiske selskaper bruker automatisk eller semi-automatisk planlegging, beslutningstaking, kvalitet og sikkerhet kontroll, i sine industrielle prosesser; derfor uteksaminerte studenter fra dette fakultetet vil få mulighet til å tilby en unik spesialisert profil for et bredt spekter av potensielle arbeidsgivere.

Faktiske jobbtitler i dette feltet er stadig i utvikling, som alle andre område av teknologi. Nåværende titler inkluderer ordet "Robotics" sammen med Engineer, Developer, forsker eller programvare spesialist, eller nesten hvilken som helst posisjon som involverer "Automation" eller "Machine Learning".

Vennligst be om mer informasjon om stipend til utenlandske studenter.

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by University For Information Science And Technology »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019