Bachelor i HR-ledelse

Generelt

Programbeskrivelse

Siden dette programmet undervises helt på portugisisk, må kandidatene kunne snakke og skrive portugisisk eller være villige til å lære språket.

121099_EdificiosISMTbanner_1185x350_a.jpg

Som uttalt av Peter Drucker, "mennesker er det eneste bærekraftige konkurransefortrinnet på lang sikt", og som sådan er Human Resource Management et strategisk område i organisasjonen som sikter mot suksess og økning av konkurransekraften. Dermed kan vi si at hovedmålene for denne studiesyklusen er som følger:

 • Gi studentene en følelse av dagens rolle som menneskelige ressursforvaltere spiller i organisasjoner generelt.
 • Gi studentene kunnskap om de nyeste verktøyene innen Human Resource Management.
 • Tren spesialister i Human Resource Management som dominerer de viktigste teknikkene og instrumentene for Human Resource Management, med hensyn til eksisterende organisatoriske kontekster, der det er en endring i modellene for arbeidsorganisasjon, spesielt i kraft av fremveksten av nye arbeidslivsrealiteter og hvor passord er "endring" og "tilpasning".

Profesjonelle muligheter

Karrieremulighetene for innehavere av graden i Human Resources Management er forskjellige, men fremhever følgende:

 • Utføre oppgaver som leder / tekniker HR Human Resources Avdelinger for virksomheter og organisasjoner generelt.
 • Utøve en rådgivende rolle innen HR som profesjonell person.
 • Utøvelse av funksjoner konsulentfirmaer rådgivning, rekruttering og utvalg, midlertidig ansettelse, outplacement, etc.
 • Utøvelse av funksjonsspesifikk rådgivning innen helse og sikkerhet på jobben.

Legg også merke til at disse fagfolkene kan utøve sin aktivitet i mange forskjellige typer organisasjoner, uavhengig av størrelse, sektor eller forretningsvirksomhet, siden ledelse av mennesker er på tvers av organisasjoner av ulike typer og aktivitetssektorer.

Inntakskrav

Internasjonale kandidater må oppfylle en av følgende betingelser:

 • Å ha en kvalifikasjon som gir dem rett til å søke og få tilgang til høyere utdanning i landet der den ble oppnådd. Dokumentet som skal sendes inn skal angi den endelige klassifiseringen og må valideres av den kompetente myndigheten i det landet.
 • For å ha vitnemål fra portugisisk videregående opplæring eller tilsvarende grad. Sistnevnte tilfelle krever at det legges fram et dokument som beviser ekvivalensen av det ikke-portugisiske kurset til det portugisiske utdanningssystemet, hvor det fremgår den endelige klassifiseringen.

121101_imagem2.jpg

Følgende gjelder bare lokale portugisiske kandidater:

Betingelsene for å få tilgang til og melde deg inn i bachelorgraden i forretningskommunikasjon er dekket av lovdekret 296-A / 98 av 25. september, endret ved lovdekret nr. 99/99 av 30. mars 26/2003 av 7. februar 76/2004 av 27. mars 158/2004 av 30. juni 147 -A / 2006 av 31. juli 40/2207 av 20. februar og 45/2007 av 23. februar , og ved lovdekret 90/2008 av 30. mai.

Endelig klassifisering fra ungdomsskolen 50%

Klassifisering av opptaksprøven 50%

Liste over opptaksprøver (nasjonale eksamener i følgende fagområder):

 • 04 Økonomi
 • 11 Historie
 • 18 portugisiske

(Fra denne listen er en eksamen tilstrekkelig)

Sist oppdatert sep. 2019

Om skolen

One of the oldest University Institutions of Private Higher Education in Portugal, with more than seven decades of existence.

One of the oldest University Institutions of Private Higher Education in Portugal, with more than seven decades of existence. Minimér