Read the Official Description

O Litteratur Course - Portugisisk den FSLF har som hovedprinsipp å styrke identiteten selvfølgelig fremme integrert dannelsen av studenten og treningen til yrkesutøvelse, oppmuntre kontinuerlig læring og felles handling for utviklingen av samfunnet. Innsatt i en kontekst av dyptgripende endringer i arbeidslivet, der kunnskap blir en avgjørende faktor for produksjon og sosial integrering.

The Letters selvfølgelig - den portugisiske FSLF reagerer på nye oppgaver og utfordringer knyttet til utdanningsinstitusjoner i utvikling av mennesker og samfunnet som et vesentlig element for å fremme de nødvendige forandringer i det sosiale området som vitenskap og teknologi. Profesjonelle Letters kan fungere som lærer, tekstlige Lovfestet og andre områder.

  • 04 års varighet
  • Day and Night

arbeidsmarked

I et land med høy forekomst av analfabetisme, å være en portugisisk lærer er å være et enormt markedsmuligheter. Funksjonell analfabetisme er en annen faktor. tekstlig tolkning er en stor vanskelighet for de fleste brasilianere, så offentlige og private skoler, forberedelseskurs og kurs i økende grad investerer i leksjoner og portugisisk språk og teksttolkning.

De nye teknologier for utdanning brakte med seg en rekke nye plattformer, bestiller en nærmere arbeids profesjonelle brev, siden revisjonen av tekstene til råd i den tekstlige utformingen prosessen. Med mulighet for virtuelle publikasjoner øker antall utgivere, som har krevd en økende etterspørsel etter kvalifiserte fagfolk til å utføre rettskriving og grammatikk gjennomgang. Internasjonaliseringsprosessen er en annen viktig faktor, fordi det førte med seg økt interesse fra utenlandske innvandrere og den portugisiske, en av de mest talte i verden.

Mens han studerte ved St. Louis, siden første halvår er det mulig å akkumulere erfaringer gjennom betalt praksisplasser med tilskudd mellom R $ 300 og R $ 724,00, som institusjonen og medlemsbedriftene gjennom scenen sentrum. Etter endt utdannet begynnerlønn overstige R $ 1500. Gjennom hele karrieren gjennomsnittlig lønn overstiger R $ 6,000. Å studere i St. Louis er å være i forkant av din tid og satse på en fremtid med mange prestasjoner.

LØNN månedlig gjennomsnitt RANGE

Initial R $ 1500,00 Full R $ 6,000.00

KOMPETANSE

Har språket som en alliert og partner er daglig privilegium for Bachelor of Letters. Fagopplæring i St. Louis gjør at ytelsen på flere områder, undervisning i skolene i offentlig eller privat nettverk av grunnskolen og videregående opplæring er den viktigste.

Etter endt utdanning kan du delta på en utdannet for deg å handle i høyere utdanning, undervisning klasser i ulike kurs og drive vitenskapelig forskning. Arbeidet i publisering er en annen mulighet, analysere og vurdere staving og grammatikk tekst. Det er også mulighet for å handle i rådgivende og rådgivning, skrive tekster eller gjennomføre opplæring prosesser. Området er stort, og valget er ditt!

Program taught in:
Portuguese (Brazil)

See 18 more programs offered by Grupo Tiradentes »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Mars 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Mars 2019
Sluttdato
Application deadline

Mars 2019

Location
Application deadline
Sluttdato