Les den offisielle beskrivelsen

Globalisering og informasjonshastigheten i det 21. århundre har i stadig større grad utfordret etablerte selskaper med tanke på deres prosesser og måten de har operert på. Fra produsentene, forhandlere, tjenesteleverandører til forbruker gamle strukturer har mer enn en gang blitt snudd opp og ned. Den store økonomiske krisen i 2008 har vist hvor raskt hele landene kan gå inn i en lavkonjunktur. Moderne og tverrfaglig lederegenskaper (T-formede kvalifikasjoner) har blitt vitale i dagens internasjonaliserte økonomi, hvor medier og kommunikasjonshastigheten har blitt like viktige som grunnleggende for god forretningsadministrasjon. 46400__T8A9206_-_Talent_camp.jpg

Global suksess

Studentene i det internasjonale lederprogrammet vil være forberedt på en karriere innen bedriftsadministrasjon, human resource management, distribusjon og markedsføring, PR, bedriftsfinansiering samt kontroller eller som bedriftsstrategist. Et utvalg av valgfag vil tillate deg å utdype din kompetanse innen handel, serviceadministrasjon eller internasjonal innovasjonsledelse.

Lærer av å gjøre

Gjennom hele kurset skal du gjennomføre praktiske prosjekter der teoretisk kunnskap vil bli brukt på virkelige scenarier, vanligvis i samarbeid med eksterne bedrifter og samarbeidspartnere.

Praktik: Macromedia samarbeider med et stort antall kjente selskaper hvor du vil tilbringe en hel semester som praktikant under oppsyn av dine professorer. Dette er en svært viktig del av kurset som gir deg muligheten til å få din første praktiske erfaring og å starte nettverk med bransjen.

Studier i utlandet: Programmet inkluderer også ett semester i utlandet på et av våre internasjonale partneruniversiteter etter eget valg (Macromedias 6 1-program).

Programvarighet 7 semester

Programfrist Vintertidsperiode: Ikke-EU 15/06; EU 15/08 46401_Berlin_Macromedia.jpg

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra Macromedia University of Applied Sciences »

Sist oppdatert February 6, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
6 - 7 semestre
Heltid studier
Pris
38,500 EUR
EU 5150 € / Ikke-EU 5500 € per semester
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato