Les den offisielle beskrivelsen

Bachelor i International Management

Ledere i industri og handel må være i stand til å forstå kompleksiteten i internasjonale verdiskapende og distribusjonsprosesser. Ikke bare må de ha omfattende kunnskap i innkjøp og handel markeder, men de må også hjelpe deres bedrift utvikle sin egen strategiske fokus på forbrukeratferd.

I bachelor studium International industri og handel Management (forkortet: International Management) i School of Commerce ved Neuss Universitetet for International Business vil du bli introdusert til relevante deler av industri og handel ledelse. Du vil få praktisk innsikt i områder som flerkanals salg / distribusjon, leverandør integrering, sluttbruker markedsføring samt merkevarebygging. Under studiene vil du bli kompetent i områder som vil kvalifisere deg til å gjøre forretninger i både nasjonale og internasjonale selskaper. 

Både innhold og organisering av læreplanen er utformet på en internasjonal basis. Innholdet i kurset studiene omhandler handel tilkoblinger globale verdikjeder og. På organisasjonsnivå, integrerte deler av studie kurs inkluderer en studie semester i utlandet (i dual programmet obligatorisk, i yrkesfaglig program valgfritt) og fremmedspråk (Business engelsk pluss et andre fremmedspråk) samt ulike arrangementer som vil finne sted på engelsk.

I tillegg har særlig lagt vekt på begge sider av industri og handel. Det var vår hensikt å håndtere disse to områdene i ett studium. På grunn av tekniske utviklingen, på den ene siden, er flere og flere industribedrifter gjør forretninger seg som partnere i E / M handel - og på den annen side, forhandlere / forhandlere spille en viktig rolle i utviklingen av kundeorienterte produkter. Videre handler det om ledelse, hvordan de analysemetoder og verktøy undervist ved universitetet kan brukes i en konkret daglige arbeidssituasjon og også i prosjekter i en nasjonal og internasjonal sammenheng.

De valgfrie kursmoduler gjør at du kan kombinere etter dine interesser og arbeidsfelt. Disse omfatter en rekke kurs alternativer, for eksempel, E- / Mobile Commerce Technologies, butikk planlegging og design, Prosjektering og administrerende Industrial Operations, Multichannel strategier, forretningspsykologi, markedsundersøkelser, Energi, økonomi og internasjonale finansmarkeder.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra Neuss University for International Business »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Okt. 2019