Read the Official Description

Hvorfor studere Bachelor for kriminologi og Criminal Justice (Honours)

Den Bachelor for kriminologi og Criminal Justice (Hons) er et spesialisert studieprogram som forbereder deg for en karriere som kriminolog. Du vil studere kriminologiske teorien, strafferett, kriminologiske forskningsmetoder, strafferett og yrkesutøvelse i kriminologi og strafferett. Din studieprogram kulminerer i en fjerde studieår som samler teori, forskning og industri-relevant fagkompetanse for å gi deg et godt grunnlag for arbeid eller videre studier. Som en kriminolog, vil du forstå hvordan rettssystemet fungerer, hvorfor mennesker begår forbrytelser, og har ferdigheter og kunnskaper for å bidra til å forebygge og kontrollere kriminalitet og sosiale problemer som møter dagens samfunn. Dette er et nytt program med iscenesatt innføring av nye kurs.

Studenter som søker å endre programmet og / eller søke om kreditt på grunnlag av tidligere studier bør søke råd fra Program convenor eller School of Social Science (socialscience@uq.edu.au). Vær oppmerksom på at på grunn av den trinnvise innføringen av kurs, kan det ta lenger tid enn forventet for studenter med kreditt for å fullføre programkrav.

Inntakskrav

Forutsetninger

År 12 (eller tilsvarende) English

Engelsk ferdighet

IELTS samlet 6,5; lesing 6; skriftlig 6; snakker 6; lytting seks. For andre engelskkunnskaper Tester og Scores godkjent for UQ, lese engelskkunnskaper politikken nedenfor.

For å få adgang til et faglig program på UQ, må du vise at du har riktig nivå av engelskkunnskaper.

For å møte UQ engelskspråkferdighetskravene, må du vise ett av følgende:

  • en poengsum tilsvarende fire semestre av Sound Achievement i Queensland Studier Authority engelsk, engelsk for ESL Learners eller australsk eller internasjonal tilsvarende. Mindre enn fire semestre kan vurderes for enkelte programmer.
  • minst 6,5 samlet og et minimum på 6,0 i hver sub-band av International English Language Testing System (IELTS) eller tilsvarende test. Noen programmer har høyere engelskkunnskaper krav; se individuelle programkrav.

Andre tilsvarende tester som Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) og Pearson Test av engelsk (PTE) Akademisk aksepteres også, og andre kvalifikasjoner og erfaring kan også vurderes.

Utenlandsopphold og innvekslingsstudenter er bare nødvendig for å møte den totale poengsummen (f.eks 6,5 IELTS eller 87 TOEFL eller 64 PTE).

Visa Krav

Internasjonale studenter som blir tatt inn i fulltidsstudier i Bachelor for kriminologi og Criminal Justice (Honours) er kvalifisert til å søke om en australsk student visum.

Den australske regjeringen har forenklet visum søknadsprosessen. Nå, alle internasjonale studenter søke om Student Visa (underklasse 500).

Det finnes en rekke krav du må oppfylle før visum er innvilget.

Program struktur

Kurs

Kursene tilbys i Bachelor for kriminologi og Criminal Justice (Honours) er fastsatt i løpet listen. Hvert kurs er tildelt et visst antall enheter (#). En standard fulltidsstudier lasten er 8 enheter per semester.

program~~POS=TRUNC

Programmet Regler forklare hva som kreves for å fullføre Bachelor for kriminologi og Criminal Justice (Honours). Disse kravene omfatter det totale antall enheter du trenger for å fullføre for å oppgradere.

Honours

Honours deles ut til alle avgangselever på dette programmet. Honours er tildelt i følgende klasser:

  • klasse I
  • klasse IIA
  • klasse IIB
  • Class IIIA
  • klasse IIIB

Klasse æresbevisninger avhenger av GPA.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by The University of Queensland »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
29,408 AUD
Omtrentlig årsavgift 2017.
Deadline
By locations
By date
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato