Les den offisielle beskrivelsen

Kunstteori, forskning og eksperimenter spiller alle en fremtredende rolle i studiet

Kunst eksisterer innenfor et nettverk av kryssreferanser: kunstneren reflekterer over hele verden. Innenfor kunstutdanningen vil du lære å definere og redefinere hvilken kunst som er - eller kan være - i forhold til samfunnet. Du vil utvikle ditt kunstneriske talent gjennom en allsidig opplæring i alle aspekter av yrket: anvendt kunstnerisk forskning, konseptutvikling, "ferdigheter", kommunikasjon og presentasjon av arbeidet ditt, samt entreprenørskapsfag som er spesielt relevante for kunstdomenet . På denne måten vil du bli en skapt pioner, som arbeider med egne selvstyrte visuelle forskningsprosjekter.

Du vil dyve inn i kunstteori og historie i forbindelse med dagens diskurser innen kunst, forskning i kunstnerisk praksis, læring og eksperimentere med ulike "making = thinking" ferdigheter, skrive som (visuelt) medium, utvikle og presentere ideene dine, samarbeide Med stipendiat kunst og design studenter.

Etter opplæring vil du være kvalifisert for å jobbe gjennom sosiale, kommersielle eller autonome samtidskunstplattformer; Bli en produsent og / eller mediator i kunsten; En kurator eller en kulturell arrangør; En sosialforsker ved hjelp av kunstneriske midler og metoder; Eller en masterstudent i kunst, medieteknologi, kulturell ledelse eller kunstnerisk forskning.

Din personlige kunstneriske plan

Du vil utvikle ditt kunstneriske talent gjennom en allsidig opplæring i alle aspekter av yrket: anvendt kunstnerisk forskning, konseptutvikling, tekniske ferdigheter, samt kommunikasjon, presentasjon og entreprenørkompetanse som er spesielt relevante for kunstdomenet. Kunstteori, forskning og eksperimenter spiller alle en fremtredende rolle i studiet.

Du vil også lære å jobbe sammen og organisere og dokumentere dine aktiviteter i kvartalsprosjekter som adresserer alle dimensjoner i yrket. Du vil jobbe med å formulere en personlig kunstnerisk plan sammen med dine veiledere. Du vil fokusere på den internasjonale siden av yrket, på din nåværende kunstneriske praksis, eller på å fortsette studiene på masternivå. Du kan også få ytterligere internasjonal (arbeid og læring) erfaring gjennom et utvekslingsprogram med et av våre partnerinstitusjoner i byer som Berlin, Marseille eller Vancouver.

Du har valgt et krevende yrke: i tillegg til talent, krever det også mye avfinitet med bildekunst, og en sterk følelse av tradisjon kombinert med viljen til å eksperimentere. Etter uteksaminering har du også mulighet til å fortsette studiene på masternivå, for eksempel på WdKAs Piet Zwart-institutt.

img

Karrieremuligheter

  • Artist / utøver / forfatter / forsker
  • kurator
  • Mediator i kunsten
  • Sosialforsker ved hjelp av kunstneriske midler og metoder
  • Kulturell arrangør

Portefølje sjekkliste

Er du …

  • talentfull i visuell kunst?
  • selvstendig og ansvarlig?
  • dedikert og motivert?
  • gründer?

Deretter kan du besøke en av våre Open Days eller åpne kvelder - og bringe din portefølje! - Og søke om opptak.

Hva

Et utvalg av 10-15 arbeidene som ble innledet av en kreativ prosess

For eksempel: design, gjenstander, bilder, filmer, spill, animasjoner, mote (tilbehør), møbler, modeller, tegninger, plakater, kampanjer, malerier, brukbare gjenstander og skulpturer. Du kan publisere og presentere alt dette på en ryddig tradisjonell portefølje mappen, men du kan også bruke ulike metoder: 3D-arbeid kan bringes i en (papp) boksen, kan digitale arbeid bli presentert på en bærbar PC eller nettbrett.

Vennligst merk: bortsett fra disse verkene, kan du vise oss noen andre ting du har laget. Ta godt valg mellom de to. På den måten kan vi vurdere i hvilken grad du har en innsikt i dine egne kvaliteter og ditt eget arbeid.

Program undervist i:
Engelsk

Se 10 flere kurs fra Willem de Kooning Academy »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato