Les den offisielle beskrivelsen

Kunst

Hvorfor studere kunst?

The Art avdelingens oppgave er å trene kunstnere, kunsthistorikere og visuell kunst administratorer, samt å yte service kurs for ikke-kunst hovedfag. Gjennom våre kurs, streber vi å bygge en forståelse for de rike utveksling av bilder og ideer som kan skje mellom kunst og andre akademiske disipliner. Våre kandidater i kunsten har blitt oppfordret til å vurdere sin fremtidige yrkesrolle i sammenheng med både den moderne verden og den historiske verden. Foruten en ærbødighet for kunsthistorie, har de blitt lært nødvendige ferdigheter i sinnet, hånd og øye. De har fått hjelp til å finne de neste trinnene i sitt liv reise, og har blitt utfordret til å være det beste de kan være i deres valgte spesialitet.

Hvordan vi er annerledes

 1. Små klasser undervist av nasjonalt og internasjonalt anerkjente fakultetet tilsvarer individuell oppmerksomhet og vellykket mentoring.
 2. Studentene har tilgang til studioer 24 timer i døgnet, syv dager i uken som fremmer selvstendig visuell utforskning, fremmer fellesskap og fellesskap blant studenter, og oppfordrer arbeidsmoral som trengs for å lykkes innen visuell kunst.
 3. Hvert studio ansatt opprettholder en aktiv studio, de fleste har galleri overbevisninger, og alle har vellykkede nasjonale og / eller internasjonale utstillings poster.
 4. Kunsthistorie fakultetet har bevist registreringer av suksess inkludert publikasjoner og presentasjoner på nasjonale og internasjonale arenaer, publikasjoner i peer-reviewed litteratur og internasjonalt konkurransedyktige forskningsmidler og stipend.
 5. Lærere og studenter har deltatt i ArtPrize av kuratering, publisering, og stiller ut og har tatt sammenlagtvinner i 2010, Top 10 i 2012, og Final Five i 2014 i tidsbaserte kategorien.
 6. Studenter kan delta i en livsforvandlende biennalen studie i utlandet program i Paris som kombinerer streng kunsthistorie og studio trening på campus i løpet av vårsemesteret med en tre-ukers reise studie i Paris i mai.
 7. Alle kunststudenter har fri tilgang til Grand Rapids kunstmuseum og Frederik Meijer hage og skulpturpark og bussturer tilbys hvert år til Art Institute of Chicago, Museum of Contemporary Art, og Detroit Institute of Art
 8. Fasiliteter inkluderer en ny 25-datamaskin Mac lab for grafisk design kurs.
 9. Studentene har nå sikret praksisplasser på Grand Rapids Art Museum, Frederik Meijer hage og skulpturpark, Grand Rapids Public Museum, Ford Library, Urban Institute of Contemporary Art, og The Museum of Contemporary Art i Chicago.
 10. Seks galleri utstillinger per år vise frem kunsten av studenter, lærere og nasjonale kunstnere.

Store Krav

Førtifem (45) semester timer, inkludert AT130, AT142, AT143, AT230, AT131, og fem (5) studio valgfag inkludert to (2) blant AT201, AT212, AT311, AT321, og AT341; Femten (15) semester timer med kunsthistoriske kurs for å inkludere: AT150, AT151, AT350, AT391, og ett (1) kunsthistorie valgfag.

Innlevering av en portefølje av arbeid utført på Aquinas før midtveis av sitt siste semester. Se avdelingen leder for detaljer om denne porteføljen.

BA majors må ha minst tolv (12) studiepoeng av studio kurs og seks (6) studiepoeng i kunsthistorie, og deltakelse i den årlige elevutstilling i løpet av sine siste år tatt på Aquinas.

Kurs

 • AT130 Basic Tegning I (3) AC
 • AT142 Grafisk og Digital Design (3)
 • AT230 nye former Studio (3)
 • AT131 Basic Drawing II (3)
 • AT143 2 og 3-dimensjonal Design (3)
 • AT150 History of Art and Architecture I (3) AC
 • AT151 History of Art and Architecture II (3) AC
 • AT350 Modern Survey (3) WI
 • AT391 Contemporary Art (3) WI
 • AT201 Livet Tegning (3)
 • AT212 Photography I (3)
 • AT311 Maleri I (3)
 • AT321 Skulptur I (3)
 • AT341 Grafikk I (3)
Program undervist i:
Engelsk

Se 40 flere kurs fra Aquinas College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato