Bachelor i matvitenskap og teknologi
Mediterranea University of Reggio Calabria
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Reggio Calabria, Italia
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
3 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Oct 2024
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Første året
- Elements of Mathematics
- Plant Biology
- kjemi
- Elementer av fysikk
- GENETIKK
- Norsk
Andre år
- Plant biokjemi og fysiologi
- Plant biokjemi
- Plant Physiology
- Defense of Food og produkter mot skadedyr
- Kjemi og mattrygghet
- Patologi planter og grønnsaker produkter
- Agronomi og industriell Urteaktige Avlinger og tre frukt kultur
- Agronomi og Industrial Urteaktige Avlinger
- Industrial tre frukt Kultur
- Laboratory of Data Processing Metoder og verktøy
- Enhetsoperasjoner i næringsmiddelindustrien jeg
- Lov av Agri-Food Markets
Tredje året
- Fundamenter av landbruksnæringen og ledelse av Matkvalitet
- Engineering av Agri-Food Systems
- hydraulikk
- Bygninger for landbruksnæringen
- Mikrobiologi of Food
- Generell mikrobiologi
- fermentering Mikrobiologi
- Kjemisk analyse og kontroll av næringsmidler
- Teknologi av Agri-Food pakking og distribusjon
- Agri-Food Economics and Policy
- Agri-Food Economics og markedsføring
- Agri-Food Regler
- Animal Nutrition og dyrefôr Technique
- Principles of Animal Nutrition
- Animal feed Technique
- Valgfag
- Siste prosjekt
- Internship
- Lærling Opplæring og veiledning
Om skolen
Spørsmål
Lignende kurs
Bachelor i matsystem: ledelse, bærekraft og teknologier
- Parma, Italia