Bachelor i reiseliv og gjestfrihet ledelse
Larnaca College
Nøkkelinformasjon
Velg plassering
Campus plassering
Larnaca, Kypros
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2024
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Det er en spennende mulighet til å kombinere studiene i Hospitality Management med en studie og karriere fokus på Hotel Management. Vår vei trekker på både omfattende teoretisk kunnskap og dag-til-dag vet hvordan og er laget for folk som ønsker å utvikle og oppgradere sin karriere i hotellbransjen. Nyutdannede av dette programmet, derfor er fordelen med en rekke attraktive karrieremuligheter siden Hospitality and Tourism feltet den raskest voksende sysselsetting sektor i økonomien i Kypros.
BA i Tourism in Hospitality Management
Emnekode Emnenavn
MAJOR KRAV
- HOSP-100 INTRODUKSJON for serveringsbransjen R
- TOU-100 INTRODUKSJON TIL Reiser og reiseliv R
- GER-100 Tysk språk I R
- ENG-200 engelsk skriftlig R
- CSC-105 dataprogram R
- HOSP-102 INTRODUKSJON TIL HOTELL OG CATERING MANAGEMENT R
- TOU-200 AIRLINE og beltemotorene R
- ENG-210 ADVANCE NORSK R
- GER-102 tyske språket II R
- ACC-103 REGNSKAP I R
- HOSP-200 front office operasjoner R
- HOSP-202 rengjøring og vedlikehold MANAGEMENT R
- GRE-100 gresk språk jeg R
- TMGT-101 innføring i ledelse R
- ACC-203 REGNSKAPS II R
- HOSP-206 ONTRODUCTION til mat og drikke ledelse R
- HOSP-208 MAT OG DRIKKE COST CONTROL R
- GRE-102 gresk språk II R
- BUS-201 BUSINESS MILJØ R
- MGT-202 Organizational Behavior R
- HOSP-300 RESTAURANT Operations Management R
- ENG-300 BUSINESS COMMUNICATION R
- MTH-102 MATHS R
- ECO-104 Mikro R
- HOSP-302 FASILITETER layout og design R
- MTH-204 Statistikk R
- HRM-305 Human Resource Management R
- MKT-303 MARKETING R
- TOU-306 INTERNATIONAL gjestfrihet og turisme R
- TOU-308 bærekraftig turisme R
- ECO-205 Makroøkonomi R
- MIS-214 automatiske kontrollsystemer R
- MGT-301 Operations Management R
- HOSP-400 BEHANDLE kvalitet på tjenestene i serveringsbransjen R
- HOSP-402 Hospitality and Tourism LOV R
- BUS-212 enterpreneurship: NEW VENTURE DEVELOPMENT R
- HRM-402 ANSATTE relasjon R
business valgfag
- CSC-302 INTRODUKSJON TIL E-Business E
- FIN-304 FINANSIELL RAPPORTERING E
- FIN-403 økonomisystemer og revisjon E
- BUS-404 BUSINESS STRATEGI E
- MKT-405 reklame og markedsføring E
- MKT-401 MARKETING INTELLIGENS E
- BUS-224 næringslivet og samfunnet E
- SOC-205 forstå sosial ENDRE E
- MKT-321 sosial markedsføring E
- BUS-342 INTERNATIONAL BUSINESS E
- ECO-323 PENGER OG BANK E
- ECO-325 UTVIKLING ØKONOMI OG POLITIKK E
- MKT-412 internasjonal markedsstrategi E
- MKT-414 Forbrukeratferd E
- BUS-424 næringspolitikk og strategi E
ALLMENNUTDANNING
- BUS-324 ENDRE OG KREATIVITET i organisasjoner E
- HST-105 europeisk historie E
- HST-100 KYPROS HISTORIE E
- LOV-423 INTERNATIONAL LAW i dagens samfunn E
- LOV-424 menneskerettigheter og internasjonal orden E
- BUS-326 europeisk integrasjon E
- FRE-100 FRENCH SPRÅK I E
- FRE-102 FRENCH SPRÅK II E
- SCO-100 INTRODUKSJON TIL SOSIOLOGI E
- PSY-100 Innføring i psykologi E
Gjestfrihet og turisme Valgfag
- HOSP-304 møter, arrangementer og KONFERANSE MANAGEMENT E
- TOU-300 Special Inte TURISME E
- HOSP-316 innovasjon i reiselivsnæringen E
- HOSP-318 samtidige problemstillinger i Hospitality E
- TOU-322 bygdeturisme E
- TOU-324 TURISME, HERUTAGE OG SAMFUNN E
- HOSP-114 SUMMER praksis I (Non-kreditt) Ε
- HOSP-214 SUMMER praksis II (Non-kreditt) Ε
- HOSP-314 SUMMER praksis III (Non-kreditt)