Read the Official Description

MÅL

For å sikre at studentene har en god grunnleggende juridiske kunnskaper, samt en spesifikk kunnskap om de sektorer som arbeider hovedsakelig med selskapsrett (private og offentlige bedrifter og tjenestesektoren). Graden Kurset gir studentene to ulike læreplaner gir to typer forberedelser:

  • Juridiske tjenester i private bedrifter, offentlig forvaltning og tjenestesektoren med en god grunnleggende kunnskap om selskapets økonomi og finans, samt en passende profesjonell trainee
  • Spesifikk kurs om sysselsetting rådgivning og en passende profesjonell trainee.

KARRIEREMULIGHETER

  • Næringsliv og sysselsetting konsulent
  • Konsulent for offentlig forvaltning
  • Juridiske og datakonsulenter
  • Bank, forsikring og finansielle rådgivere

CURRICULUM VITAE

  • Selskapet Juridisk Expert: denne læreplanen er ment for de som ønsker å tilegne integrerte juridiske, økonomiske og organisatoriske kompetanse innen administrasjon, kontrakter, industrielle relasjoner, selskapsskatt rådgivning.
  • Sysselsetting Konsulent: denne læreplanen er for de som ønsker å tilegne seg kunnskap om de juridiske spørsmål som gjelder arbeidskraft slik som å være i stand til å anvende de relative lover. Det gir også de teoretiske og operasjonelle ferdigheter som kreves for konsulenttjenester og selskapets tjenester og forbereder kandidatene for stillinger som stabssjef eller i forvaltningen av menneskelige ressurser, som arbeidskraft og profesjonell opplæring konsulent, ekspert på fagforeningsrelasjoner og fagforeningsforhandler, ekspert på sikkerhet på arbeidsplassen.

OPPTAK

Opptak til italienske universiteter er bare mulig dersom studenten er diplomøkonom di Maturità ( "A" Levels / Høyere Skole Certificate) fikk etter 5 år på en videregående skole.

ENTRY TESTER

Det er ingen valg test for innmelding i kurset, men det er en test for å fastslå studentens første nivå av kompetanse: studenter i det første året av sine kurs er pålagt å ha nådd et nivå av ferdigheter i italiensk språk, historie og General Kunnskap. Hvert år blir inngangs tester holdt i september.

Program taught in:
Italiensk

See 12 more programs offered by University Of Bergamo »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato