Bachelor of arts (Hons) scenisk konstruksjon

Generelt

Programbeskrivelse

Bachelor of Arts (Hons) Scenic Construction

Oversikt

Lær å planlegge og bygge sett, og utvikle ferdigheter som snekring, strukturelle design, metall og maskinteknikk. Opplæring vil i hovedsak være i teater, men ferdighetene lært er lett overførbar til mange forskjellige mediemiljøer, inkludert film, TV og reklame.

Om kurset

Naturskjønne constructers må være kreative problemløsere som bruker ideer og løsninger som er hentet fra alle aspekter av engineering og industriell praksis for å hjelpe etableringen av settene eller iscenesettelse. Studentene skal lære å være selvstendig og initiativrik, og å utvikle spesielle ferdigheter på høyt faglig nivå som kreves av industrien.

Fra det andre året studentene har mulighet til å jobbe i profesjonelle sammenhenger, for eksempel i arenaer, natur bygge selskaper eller organisasjoner gjør hendelser, fjernsyn eller reklame. Dette kurset er ideelt for de med en sterk interesse i å bygge med tre og metall, men som også ønsker en kreativ karriere.

Kurs Detalj

År 1

Lære om en rekke materialer, inkludert bonde verktøy, håndverktøy og maskiner. Studentene vil bygge spesifikke elementer av natur, som arbeider med en profesjonell designer spesifikasjoner og tett med teknikere til å planlegge hvordan naturen kan være rigget for å passe inn i enten et studio eller en hovedhuset plass. Læring spesifikke snekring teknikker, elevene arbeide som en del av et team, bygge eller tilpasse natur. Studentene skal også ha en innføring i AutoCAD og lære grunnleggende teknisk tegning.

År 2

Studenter fortsette å videreutvikle AutoCAD ferdigheter. De vil jobbe med sveising og bygningsMetall strukturer, for å bygge et sett for en offentlig produksjon, enten individuelt eller som del av et team, samt jobbe med automatiserte natur. Studentene har også mulighet til å jobbe i en profesjonell sammenheng i bransjen.

År 3

Studenter forplikter seg rollen som instituttleder på en full-skala realisert produksjon i Central Embassy Theatre eller Webber Douglas Studio, administrere andre studenter bygge natur og koordinere med alle medlemmer av den kreative og produksjonsteamet. De vil arbeide på et personlig prosjekt eller plassering som er fokusert på et enkelt område av ekspertise. Prosjektarbeid er valgt og forhandlet for å passe med studentenes forståelse av hvilket område / s av bransjen de er mest opptatt av å gjøre en karriere i. Studentene deltar i en utstilling for å presentere en portefølje av arbeidet til industrien.

Plasseringer

Fra det andre året og utover, studentene har mulighet til å arrangere plasseringer. Et bredt spekter av profesjonelle selskaper arbeider med Central, som gir tilgang til mange ytelse stiler. Gjennom plasseringer i andre og tredje år, har elevene jobbet med produksjoner med Royal Shakespeare Company, English National Opera, Blackfriars Scenery Ltd, Scott Fleary, Shape Bygg og East London Furniture Company.

Studenter jevnlig foreta plasseringer på Royal Opera House og Watford Palace Theatre.

Gjennom linkene kurset har etablert med andre næringer - som festivaler, events og fornøyelsespark - Studentene har vært i stand til å utvide sin omfanget av ferdigheter og kompetanse ved å arbeide på en rekke ulike prosjekter.

Professional Focus

Naturskjønne Bygge studentene vil møte og jobbe med mange fagfolk og organisasjoner i hele sin tid på Central. Dette kurset har koblinger med etablert naturskjønne workshops studioer slik som Scott Fleary, Blackfriars Scenery Ltd, fabrikkinnstillinger Ltd, Shakespeares Globe, KC Construction, Objekt Bygg og Freeform Construction. Disse verkstedene bygge sett for teater, fjernsyn og firmaarrangementer, noe som gir studentene en mulighet til å oppleve de varierte og ulike områder der de kan jobbe etter endt utdanning.

Studentene har også jobbet med natur for TV-programmer såsom The X Factor, Storbritannias Got Talent og rød eller svart?, Samt hendelser på Glastonbury Festival, Teater Materials Conference, Paradise Gardens Festival og London Mela. Mange andre muligheter kommer gjennom nettverk av akademikere allerede godt plassert i teater og kontakter laget med de profesjonelle designere de jobber med på offentlige produksjoner på Central. Studentene har også lykkes startet sine egne selskaper, som alle tilbyr muligheter for avgangsstudentene.

Siste Visiting Staff

Roger Harrison, Lynsey Brown, Rafe Mullarke William Floyd-Maclean, Ruari Murchison, Jon Hare, Alexander McPherson, Colin Mander, Nigel Hayne, Philip Engleheart, Gary Thorne, Michael Taylor, Paul Wills.

Opptakskrav og opptaks

Minstekrav Opptakskrav

3 A Levels på BBC, BTEC ND: DDM.

Tilbud kan variere fra dette, avhengig av forventede karakterer og ytelse til intervju. Eksepsjonell søkere som ikke oppfyller dette kravet, men viser passende potensial på intervju og via sin portefølje kan aksepteres. Alle kandidater invitert til intervju blir bedt om å ta en portefølje.

Opptak med faglig kreditt

For informasjon om alternative opptakskrav vennligst se vår hjemmeside.

Søknad Detaljer

Se Hvordan søke seksjon for lavere kurs.

Intervjuer i London

Finn ut mer om intervjuprosessen for dette kurset.

Internasjonale Intervjuer

Hvert år Central arrangerer en rekke intervjuer utenfor Storbritannia, med et team av veiledere fra Central som reiser for å møte søkere. De internasjonale intervjuene er laget for å gjenskape den London-baserte intervju erfaring i alle aspekter (annet enn en tur til vår side!). Se vårt arrangement Finder for oversikten over kommende intervju steder og datoer.

Internasjonale studenter

Besøk International Students delen for å vise detaljer av engelske språkkrav for sentrale emner.

Testimonial

Sophie Skelton

Gradert 2013, freelance Scenic Constructor i London, har jobbet med English National Opera, Stage Technologies og som produksjonssjef på The Wedding Singer på Watford Palace Theatre.

"Den beste delen av kurset var hands-on tilnærming til læring. Når du arbeider på en offentlig produksjon, var en typisk dag møte teamet og sørge for at de var up-to-date, og at det ikke var noen problemer, mens arbeidet på teknisk tegninger, budsjett, planlegging og opprettholde forbindelsene med andre disipliner innenfor produksjon team. "

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Central stands at the forefront of training and research in the Dramatic Arts. Graduate employment statistics are amongst the highest in our sector, and our research has recently been assessed as ‘Wor ... Les mer

Central stands at the forefront of training and research in the Dramatic Arts. Graduate employment statistics are amongst the highest in our sector, and our research has recently been assessed as ‘World Leading’ – and is unique in the realm of drama conservatoires. The ratio of undergraduate applications to places is the highest of any UK university. Minimér