Bachelor of Arts i Social Science


Alle elever i Social Science store tar et sett felles kjerne kurs utformet for å introdusere dem til elementer av teori og metode i samfunnsvitenskap, i tillegg til en utforskning av ulike problemstillinger og aspekter av den moderne verden. De er også forventet å gjennomføre noen uavhengig forskning og skrive en avhandling i det valgte fagområde. Studenter har også mulighet til å delta og bidra til å organisere muic samfunnsvitenskapelig konferanser og til å delta i seminardiskusjoner. Hele programmet er gjenstand for regelmessig gjennomgang slik at kursmateriell og innhold kan forbedres. Kritisk og original tenkning er oppmuntret og en konsultativ forholdet mellom fakultetet medlemmer og studenter er fostret.

&nbsp

Muic er en flerkulturell institusjon for høyere utdanning ettersom lærere og studenter kommer fra Sørøst-Asia og rundt om i verden. Kurs er gjennomført på engelsk av heltid, deltid og besøker eksperter i internasjonale saker. Studentdeltakelse og kritisk tenkning oppfordres i å forfølge spesialiserte forskningsinteresser samt gjennom sine lavere grads studier.


The Social Science Major tilbyr tre konsentrasjoner, internasjonale studier, sørøstasiatiske studier og Modern World History, i tillegg til mindreårige i internasjonale studier, sørøstasiatiske studier, Modern World historie og psykologi.

&nbsp

&nbsp

Konsentrasjon i International Studies


Den internasjonale studier konsentrasjonen gir studentene en innføring i utvalgte deler av dagens globale politikk. Elevene har mulighet til å velge fra en rekke kurs innenfor spesifikke fagområder som er: International Relations, Global samfunn og økonomi, komparative studier og utvalgte området Studies. Alle internasjonale studier studentene er også gitt en generell innføring i moderne verdenshistorie.


Internasjonale studier program majors har mulighet til å få tilgang til diverse regionen Sørøst-Asia, de bruker sine kunnskaper og involvere seg i faglige aktiviteter.I sitt siste år av studiet, kan studenter som søker karriere i International Relations gjelder også for en rekke internasjonale organisasjoner praksisplasser, NGO og Ingo internship-programmer, så vel som offentlig sektor praksisplasser.

&nbsp

Konsentrasjon i Sørøst-asiatiske studier


Muic har en veletablert lavere studium i Sørøst-asiatiske studier. Et bredt spekter av kurstilbud gi studentene en spesialisert kunnskap om regional historie, politikk, økonomi og kultur. The College tilbyr også opplæring i et voksende utvalg av sørøstasiatiske språk.

Sørøstasiatiske studiet majors har rikelig anledning til å utforske Thailand og regionen. I sitt siste år av studiet, kan studenter som søker karriere i Sørøst-Asia gjelder også for en rekke frivillige organisasjoner og INGO internship-programmer.I et forsøk på å øke student mangfold, har College flere stipendordninger, inkludert en for sørøstasiatiske statsborgere.

&nbsp

&nbsp

Konsentrasjon i Modern World History

&nbsp

Modern World History konsentrasjon gir studentene en innføring i verdenshistorien i moderne tid (ca. 1450 til i dag). Studentene kan velge å fokusere sine studier velger kurs innenfor områdene Comparative History, Asiastudier, europeiske og russiske studier og studier av Americas (latinsk og Nord-Amerika). Noen kurs på andre verdens regioner er under utarbeidelse og vil bli tilbudt i nær fremtid.

&nbsp


Karrieremuligheter


Bortsett fra å anskaffe kunnskap i sine fagområder, er Samfunnsvitenskapelig hovedfag opplært i kritisk analyse av ideer, slik at de kan analysere, vurdere og koordinere ny informasjon og anvende teori til praksis. At kunnskap og de ferdigheter gjelder i en rekke arbeids-innstillinger. Karrierer som kan være av spesiell interesse for samfunnsvitenskapelig akademikere inkluderer internasjonal virksomhet, internasjonale og ikke-statlige organisasjoner, journalistikk og media, og høyere utdanning, både i undervisning og administrasjon. The Social Science lavere grad gir også et godt grunnlag for mange høye grader, herunder International Relations.

&nbsp

&nbsp

Opptakskrav


For vanlige Søkere


Søkere må ha fullført videregående skole (M.6) sertifikat eller tilsvarende som er utgitt av departementet for utdanning, Thailand.
Søkere må vise engelsk kompetanse: en TOEFL score på 79 eller høyere, en IELTS (akademisk band) score på 6.0 eller nyere, en SAT1 score på 1650 med Math score på minst 580.


Søkere må opp til skriftlig eksamen inkludert engelsk (ITP TOEFL og skriving), matematikk, General Science and Current Affairs. Hvis de lykkes med skriftlig eksamen, vil de bli innkalt til intervju.


Merk: Søkere som engelsk språkkunnskaper ikke er tilstrekkelig for umiddelbar aksept kan bli bedt om å studere i Forberedelse for språk og matematikk (PC). Søkere som fullfører PC-krav vil være kvalifisert for opptak til den vanlige muic studiet i følgende trimester.Muic tilbyr også en "Intensiv engelsk Program" for studenter forbereder seg på å ta høgskolens engelske opptaksprøver.

&nbsp


For internasjonale søkere


Interesserte internasjonale kandidater kan søke tre ganger i året gjennom Entre seksjon. Søkere må ha allerede fullført sin videregående utdanning eller tilsvarende videregående skole som er utgitt av departementet for utdanning, Thailand.


Dersom skolen sertifikat / diplom er ikke på engelsk, må en sertifisert engelsk oversettelse av dokumentet ordnes og sendes til departementet for utdanning i Thailand for å se om det er akseptabelt.


Kandidater som ikke er innfødt engelsk høyttalerne skal levere en TOEFL score (IBT score på minst 79 med en score på minst 25 skriftlig) eller IELTS score (6.0 eller nyere med å skrive seks.0) eller SAT score (1650 med en Math score på 580 eller høyere).


Gang kandidater er offisielt akseptert som heltidsstudenter, er de pålagt å sitte for engelsk skriftlig og matematikk plassering tester for å se hvilket nivå de kan melde seg.Se 18 flere kurs fra Mahidol University International College »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Juni 2020
Duration
4 år
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juni 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Juni 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato