Bachelor of Arts i samfunnsfag

Generelt

Programbeskrivelse

Bachelor of Arts i Social Science


Alle elever i Social Science store tar et sett felles kjerne kurs utformet for å introdusere dem til elementer av teori og metode i samfunnsvitenskap, i tillegg til en utforskning av ulike problemstillinger og aspekter av den moderne verden. De er også forventet å gjennomføre noen uavhengig forskning og skrive en avhandling i det valgte fagområde. Studenter har også mulighet til å delta og bidra til å organisere muic samfunnsvitenskapelig konferanser og til å delta i seminardiskusjoner. Hele programmet er gjenstand for regelmessig gjennomgang slik at kursmateriell og innhold kan forbedres. Kritisk og original tenkning er oppmuntret og en konsultativ forholdet mellom fakultetet medlemmer og studenter er fostret.

&nbsp

Muic er en flerkulturell institusjon for høyere utdanning ettersom lærere og studenter kommer fra Sørøst-Asia og rundt om i verden. Kurs er gjennomført på engelsk av heltid, deltid og besøker eksperter i internasjonale saker. Studentdeltakelse og kritisk tenkning oppfordres i å forfølge spesialiserte forskningsinteresser samt gjennom sine lavere grads studier.


The Social Science Major tilbyr tre konsentrasjoner, internasjonale studier, sørøstasiatiske studier og Modern World History, i tillegg til mindreårige i internasjonale studier, sørøstasiatiske studier, Modern World historie og psykologi.

&nbsp

&nbsp

Konsentrasjon i International Studies


Den internasjonale studier konsentrasjonen gir studentene en innføring i utvalgte deler av dagens globale politikk. Elevene har mulighet til å velge fra en rekke kurs innenfor spesifikke fagområder som er: International Relations, Global samfunn og økonomi, komparative studier og utvalgte området Studies. Alle internasjonale studier studentene er også gitt en generell innføring i moderne verdenshistorie.


Internasjonale studier program majors har mulighet til å få tilgang til diverse regionen Sørøst-Asia, de bruker sine kunnskaper og involvere seg i faglige aktiviteter.I sitt siste år av studiet, kan studenter som søker karriere i International Relations gjelder også for en rekke internasjonale organisasjoner praksisplasser, NGO og Ingo internship-programmer, så vel som offentlig sektor praksisplasser.

&nbsp

Konsentrasjon i Sørøst-asiatiske studier


Muic har en veletablert lavere studium i Sørøst-asiatiske studier. Et bredt spekter av kurstilbud gi studentene en spesialisert kunnskap om regional historie, politikk, økonomi og kultur. The College tilbyr også opplæring i et voksende utvalg av sørøstasiatiske språk.

Sørøstasiatiske studiet majors har rikelig anledning til å utforske Thailand og regionen. I sitt siste år av studiet, kan studenter som søker karriere i Sørøst-Asia gjelder også for en rekke frivillige organisasjoner og INGO internship-programmer.I et forsøk på å øke student mangfold, har College flere stipendordninger, inkludert en for sørøstasiatiske statsborgere.

&nbsp

&nbsp

Konsentrasjon i Modern World History

&nbsp

Modern World History konsentrasjon gir studentene en innføring i verdenshistorien i moderne tid (ca. 1450 til i dag). Studentene kan velge å fokusere sine studier velger kurs innenfor områdene Comparative History, Asiastudier, europeiske og russiske studier og studier av Americas (latinsk og Nord-Amerika). Noen kurs på andre verdens regioner er under utarbeidelse og vil bli tilbudt i nær fremtid.

&nbsp


Karrieremuligheter


Bortsett fra å anskaffe kunnskap i sine fagområder, er Samfunnsvitenskapelig hovedfag opplært i kritisk analyse av ideer, slik at de kan analysere, vurdere og koordinere ny informasjon og anvende teori til praksis. At kunnskap og de ferdigheter gjelder i en rekke arbeids-innstillinger. Karrierer som kan være av spesiell interesse for samfunnsvitenskapelig akademikere inkluderer internasjonal virksomhet, internasjonale og ikke-statlige organisasjoner, journalistikk og media, og høyere utdanning, både i undervisning og administrasjon. The Social Science lavere grad gir også et godt grunnlag for mange høye grader, herunder International Relations.

&nbsp

&nbsp

Opptakskrav


For vanlige Søkere


Søkere må ha fullført videregående skole (M.6) sertifikat eller tilsvarende som er utgitt av departementet for utdanning, Thailand.
Søkere må vise engelsk kompetanse: en TOEFL score på 79 eller høyere, en IELTS (akademisk band) score på 6.0 eller nyere, en SAT1 score på 1650 med Math score på minst 580.


Søkere må opp til skriftlig eksamen inkludert engelsk (ITP TOEFL og skriving), matematikk, General Science and Current Affairs. Hvis de lykkes med skriftlig eksamen, vil de bli innkalt til intervju.


Merk: Søkere som engelsk språkkunnskaper ikke er tilstrekkelig for umiddelbar aksept kan bli bedt om å studere i Forberedelse for språk og matematikk (PC). Søkere som fullfører PC-krav vil være kvalifisert for opptak til den vanlige muic studiet i følgende trimester.Muic tilbyr også en "Intensiv engelsk Program" for studenter forbereder seg på å ta høgskolens engelske opptaksprøver.

&nbsp


For internasjonale søkere


Interesserte internasjonale kandidater kan søke tre ganger i året gjennom Entre seksjon. Søkere må ha allerede fullført sin videregående utdanning eller tilsvarende videregående skole som er utgitt av departementet for utdanning, Thailand.


Dersom skolen sertifikat / diplom er ikke på engelsk, må en sertifisert engelsk oversettelse av dokumentet ordnes og sendes til departementet for utdanning i Thailand for å se om det er akseptabelt.


Kandidater som ikke er innfødt engelsk høyttalerne skal levere en TOEFL score (IBT score på minst 79 med en score på minst 25 skriftlig) eller IELTS score (6.0 eller nyere med å skrive seks.0) eller SAT score (1650 med en Math score på 580 eller høyere).


Gang kandidater er offisielt akseptert som heltidsstudenter, er de pålagt å sitte for engelsk skriftlig og matematikk plassering tester for å se hvilket nivå de kan melde seg.Sist oppdatert okt. 2012

Om skolen

I mars 1986 Mahidol Universitetet Rådet offisielt godkjent dannelsen av en ny internasjonal bachelorgrad program, den første av sitt slag på et offentlig universitet, utpekt på den tiden som Internati ... Les mer

I mars 1986 Mahidol Universitetet Rådet offisielt godkjent dannelsen av en ny internasjonal bachelorgrad program, den første av sitt slag på et offentlig universitet, utpekt på den tiden som International Students Degree Program (ISDP). Seks måneder senere, i september l986, velkommen programmet sitt første klasse av studenter. Begynnelsen var en beskjeden en - som de fleste begynnelse vanligvis er. Fasilitetene var ligger i andre etasje i MU Social Science and Humanities Building, med 45 elever, to på heltid og 20 på deltid instruktører, en fire-medlem støttepersonell, sju store tilbud i realfag og Travel Industry Management - og en overflod av håp og besluttsomhet. I løpet av sitt første år vokste ISDP og blomstret, så mye at det til slutt kreves egne separate anlegg. I 1992 ISDP offisielt innviet sitt nye bygg, som innkvartert 486 studenter, og introduserte ytterligere to hovedfag i Business Administration og matvitenskap og teknologi. År 1996 utgjorde en viktig milepæl. Med godkjenning fra Mahidol Universitetet Rådet, ble ISDP offisielt utpekt Mahidol University International College (muic), som gir det fulle vekt og vekst av en ansatt. To år senere, ble en seks-etasjes kompleks gjennomført for å romme over 1000 studenter. En ny lederstil ble innført, i tillegg til en utvidelse av faglige tilbud, flere praksisplasser, inkludert Salaya Pavilion Hotel og Training Center, en pre-college program og dannelsen av kontorer som adressert både student og alumni behov. I løpet av de påfølgende årene var det flere utbygginger i høgskolens faglige, fysiske og sosiale landskap: en stadig økende student påmelding, nye store programmer, fremme av en pulserende student utvekslingsprogram og en ytterligere utvidelse av sine fysiske fasiliteter, inkludert en åtte etasjes forlengelse. Etter 26 år, muic tilbyr i dag 19 undergraduate majors og 22 mindreårige i kunst, vitenskap og ledelse, sammen med to master grad programmer, for ca 3200 studenter. Videre er college i påvente av enda større påmelding av studenter i fremtiden. Det har nylig bestilt bygging av et nytt bygg, skal være ferdig i 2015. Med denne nye tillegg muic vil være i stand til å romme opp til 4000 studenter. Møte utfordringene i vår nye verdensorden vil kreve fortsatt spenst og innovasjon. Reisen som begynte over to tiår siden er langt fra over som Mahidol University International College fortsetter å begå sin fulle ressurser og energi til jakten på faglig dyktighet. For mer informasjon, vennligst kontakt: Mr. Nutthaboon Pornratthanacharoen E-post: nutthaboon.por@mahidol.ac.th Ring: +66818286209 Minimér