Bachelor of Arts i fjernsynsproduksjon


Fjernsynsproduksjonen Major tilbyr en kjerne utdanning i TV-produksjon, supplert av en rekke hands-on kurs i kunsten. Som de fremgang i sine studier, blir elevene utfordret ikke bare å conceptualize TV-programmer, skrive skript og lage storyboards, men også for å planlegge og gjennomføre sin produksjon, en prosess der de tar på seg rollene regissør, produsent, kamera person, lydtekniker og editor. Kursene blir undervist innenfor rammen av estetikk, historie, teori og personlig uttrykk av en profesjonell fakultetet som omfatter spesialister i filmproduksjon og besøkende eksperter på området.

&nbsp


Karrieremuligheter


TV-produksjon fagretninger har tilgang til karrieremuligheter i både regionale og internasjonale underholdning medieindustrien som manusforfattere, produsenter og regissører av TV-programmer, i tillegg til å bli media gründere. Det er også muligheter i media forskning, politikkutforming og forvaltning. TV-produksjon majors kan også drive sitt diplomstudium i medier og kommunikasjon, Mass Communication, TV Studies, TV-og videoproduksjon, Computer Grafisk Design eller teknologi og nye medier.

&nbsp

&nbsp

Opptakskrav


For vanlige Søkere


Søkere må ha fullført videregående skole (M.6) sertifikat eller tilsvarende som er utgitt av departementet for utdanning, Thailand.
Søkere må vise engelsk kompetanse: en TOEFL score på 79 eller høyere, en IELTS (akademisk band) score på 6.0 eller nyere, en SAT1 score på 1650 med Math score på minst 580.


Søkere må opp til skriftlig eksamen inkludert engelsk (ITP TOEFL og skriving), matematikk, General Science and Current Affairs. Hvis de lykkes med skriftlig eksamen, vil de bli innkalt til intervju.


Merk: Søkere som engelsk språkkunnskaper ikke er tilstrekkelig for umiddelbar aksept kan bli bedt om å studere i Forberedelse for språk og matematikk (PC). Søkere som fullfører PC-krav vil være kvalifisert for opptak til den vanlige muic studiet i følgende trimester. Muic tilbyr også en "Intensiv engelsk Program" for studenter forbereder seg på å ta høgskolens engelske opptaksprøver.

&nbsp


For internasjonale søkere


Interesserte internasjonale kandidater kan søke tre ganger i året gjennom Entre seksjon. Søkere må ha allerede fullført sin videregående utdanning eller tilsvarende videregående skole som er utgitt av departementet for utdanning, Thailand.


Dersom skolen sertifikat / diplom er ikke på engelsk, må en sertifisert engelsk oversettelse av dokumentet ordnes og sendes til departementet for utdanning i Thailand for å se om det er akseptabelt.


Kandidater som ikke er innfødt engelsk høyttalerne skal levere en TOEFL score (IBT score på minst 79 med en score på minst 25 skriftlig) eller IELTS score (6.0 eller nyere med å skrive 6,0) eller SAT score (1650 med en Math poengsum av 580 eller over).


Gang kandidater er offisielt akseptert som heltidsstudenter, er de pålagt å sitte for engelsk skriftlig og matematikk plassering tester for å se hvilket nivå de kan melde seg.


Se 18 flere kurs fra Mahidol University International College »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Juni 2020
Duration
4 år
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juni 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Juni 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato