Bachelor of Business Administration i markedsføring

Generelt

Programbeskrivelse

Markedsføring er en del og pakke av hver vellykket forretningsdrift. En av de fremste markedsføringsaktiviteter er å forstå kundenes verdi forventninger og utvikle en markedsføringsplan som vil møte og overgå disse forventningene til rett tid, på rett sted og til rett pris.

Faktisk, i dagens ultra-konkurransedyktige globale forretningsmiljø, er strategisk posisjonering av produkter / tjenester og merkevarer anses kritiske suksessfaktorer for nesten alle organisasjoner. Proaktive organisasjoner krever markedsføringsstrategier som er nødvendige for å møte forbrukernes krav, får varig konkurransefortrinn, og forbedre økonomiske resultater. BBA i markedsføring forbereder studentene til å lykkes i den stadig skiftende globale forretningsmiljø.

Det gir studentene en forståelse av alle aspekter av markedsføringsfunksjonen i organisasjonen. Studentene vil bli utsatt for aktuelle teorier og praksis i forbrukeratferd, markedsanalyse, salg, handel, reklame, og markedsføring, merkevarebygging og e-markedsføring.

  • Vi tilbyr en utdanning basert på den kanadiske læreplanen, noe som gir oss internasjonalt anerkjent kvalitet og troverdighet.
  • Som en portal til canadiske høyere utdanning, kan vi tilby mange unike muligheter for studenter som ønsker å studere eller forskning i Canada.
  • Alle våre programmer er akkreditert av UAE departementet for høyere utdanning og forskning (MOHESR).
  • Vi har en praktisk beliggenhet i sentrum med state of the art akademisk og fritidsaktiviteter.
  • Vi tilbyr fleksible tidsplaner - kveld og helg klasser er tilgjengelig for lavere og høyere.
  • Vi har en virkelig flerkulturelt læringsmiljø, med studenter fra 100 nasjonaliteter.
  • Student visum gis til heltidsstudenter.

Begynn Datoer

Fall, våren og sommeren For mer informasjon om programmene og avgifter Vennligst fyll ut spørreskjemaet og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

International Study Experts provides free application assistance to more than 50 international universities across 9 destinations including Dubai, Malaysia, Turkey, USA, Canada, UK, New Zealand and Ge ... Les mer

International Study Experts provides free application assistance to more than 50 international universities across 9 destinations including Dubai, Malaysia, Turkey, USA, Canada, UK, New Zealand and Germany. Minimér