Bachelor of Business Administration i regnskap

Generelt

Programbeskrivelse

Bachelor i bedriftsøkonomi i regnskap

Regnskapsprogrammet på Delta State er fullt akkreditert av Association of Collegiate Business Schools og Programmer. Pensumet gjennomgås periodisk av en gruppe regnskapsførere for å sikre at våre kandidater holdes oppdatert om de nyeste regnskapstrendene og teknikkene.

Studieprogram

En BBA grad i regnskap krever totalt 128 semester timer. Graden krever 27 timers regnskapsmessig kurs og 9 timer Computer Information Systems kurs som bygger på 44 timer med generell utdanning og 33 timers business kurs.

Etter fullført regnskapseksamen er kandidater kvalifisert til å sitte for den internasjonalt anerkjente Certified Management Accountant (CMA) og Certified Internal Auditor (CIA) eksamen. Begge eksamenene er utformet for å være oppnådd eksamener i ledelsen regnskap og intern revisjon yrker. Mange kandidater fra DSUs bachelorprogram velger å fortsette sin regnskapsutdanning, inngår et utdannet program for å oppnå en mastergrad, og forfølge den faglige betegnelsen Certified Public Accountant (CPA).

En student går inn i det integrerte profesjonelle programmet ved slutten av juniåret og kan tjene både BBA og MBA-graden i et strømlinjeformet program. To kandidatkurs kan bli tatt i senioråret for å søke på masterstudiet.

Regnskap og CIS (dobbel major)

Datamaskin og teknologi ferdigheter har blitt viktigere for regnskapsførere. Følgelig reflekterer DSU-pensum en økt vekt på datamaskiner og informasjonssystemer. En student kan ha hovednivå i regnskaps- og datautformasjonssystemer (en dobbel major) med nøye planlegging. Nyutdannede med denne dobbelte majoren er svært salgbare i arbeidsstyrken

Karrieremuligheter

En Bachelor of Business Administration (BBA) med en hovedroll i Regnskap fra Delta State gir verdensomspennende muligheter for en god karriere.

  • CPA fast partner eller eier
  • Administrerende direktør
  • kontrolleren
  • Personale regnskapsfører
  • Professor eller dekan
  • Statsrådets ansatte
  • Opplæring i lovskole for å bli en ansatt
  • For å ytterligere forbedre karriere, kan Master of Professional Accountancy (MPAC) grad forberede studentene for ledende stillinger i origanizations rundt om i verden.
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Delta State University, College of Business &nbsp Delta State University har gitt kurstilbud i virksomhet siden 1925, året institusjonen åpnet for sitt første ordinære sesjon. Kurstilbud ble organ ... Les mer

Delta State University, College of Business &nbsp Delta State University har gitt kurstilbud i virksomhet siden 1925, året institusjonen åpnet for sitt første ordinære sesjon. Kurstilbud ble organisert langs avdelinger linjer i 1928 da en Department of Commerce ble dannet. Navnet på avdelingen har endret en rekke ganger, med hver endring som reflekterer en bredere omfang i tilbudet og målsettinger. The Department of Commerce ble omdøpt til Division of Business Education i 1944, endret til Department of Business i 1948, omdøpt til Division of Business and Economics i 1958, i 1969 ble navnet endret til School of Business, og i 1999, navnet ble endret til College of Business.&nbsp Grad programmene som tilbys i College inkluderer Bachelor of Business Administration grad med hovedfag i regnskap, informasjonssystemer, finans, generell forretningsjuridisk, forsikring og eiendom, ledelse, markedsføring og kontor administrasjon, Bachelor of Science in Education grad med en stor i næringslivet utdanning for de som er interessert i å bli lærere, og Bachelor of Commercial Aviation grad med hovedfag i luftfarten ledelse og flyoperasjoner. Alle studieprogrammene er nasjonalt akkreditert. &nbsp&nbsp Mission &nbsp For å forberede studentene på markedet ved å tilby utfordrende utdanningsmuligheter. &nbsp&nbsp Vision &nbsp Service til samfunnet, vår profesjon, og universitetet er et viktig aspekt ved College 's oppdrag.Ved pleie samarbeidsrelasjoner med næringsliv, organisasjoner og andre institusjoner, vil College forbli dynamisk og dets aktiviteter relevant. Minimér