Bachelor of Business Administration (BBA) i International Business


Gitt den raske og stadig økende utviklingen i globaliseringen, har International Business Major blitt en av de mest populære akademiske programmer muic, spesielt siden det utforsker alle fasetter av drift en bedrift internasjonalt. Læreplanen tilbyr et bredt spekter av forretningsmessige problemstillinger og bekymringer i områdene økonomi, handel, finans, markedsføring, menneskelige ressurser, drift, juridiske spørsmål, etikk, import og eksport, virkningen på utenlandske direkte investeringer (FDI) samt global virksomhet konkurranse og samarbeid. Business forhandlinger og internasjonal business management vektlegges på en slik måte som å gi studentene en større innsikt i globalt lederskap utvikling og identifisere alternative tilnærminger for å legge inn ulike markeder over hele verden.

&nbsp


Karrieremuligheter


Bortsett fra å forfølge diplomstudium i deres utpekte felt, kan International Business majors lett sikre lederstillinger i multinasjonale selskaper i slike områder som import / eksport, drift og salg, logistikk og forretningsutvikling. Muligheter finnes også i internasjonal business og strategisk ledelse, samt gründer bestrebelser.

&nbsp

&nbsp

Opptakskrav


For vanlige Søkere


Søkere må ha fullført videregående skole (M.6) sertifikat eller tilsvarende som er utgitt av departementet for utdanning, Thailand.
Søkere må vise engelsk kompetanse: en TOEFL score på 79 eller høyere, en IELTS (akademisk band) score på 6.0 eller nyere, en SAT1 score på 1650 med Math score på minst 580.


Søkere må opp til skriftlig eksamen inkludert engelsk (ITP TOEFL og skriving), matematikk, General Science and Current Affairs. Hvis de lykkes med skriftlig eksamen, vil de bli innkalt til intervju.


Merk: Søkere som engelsk språkkunnskaper ikke er tilstrekkelig for umiddelbar aksept kan bli bedt om å studere i Forberedelse for språk og matematikk (PC). Søkere som fullfører PC-krav vil være kvalifisert for opptak til den vanlige muic studiet i følgende trimester. Muic tilbyr også en "Intensiv engelsk Program" for studenter forbereder seg på å ta høgskolens engelske opptaksprøver.

&nbsp


For internasjonale søkere


Interesserte internasjonale kandidater kan søke tre ganger i året gjennom Entre seksjon.Søkere må ha allerede fullført sin videregående utdanning eller tilsvarende videregående skole som er utgitt av departementet for utdanning, Thailand.


Dersom skolen sertifikat / diplom er ikke på engelsk, må en sertifisert engelsk oversettelse av dokumentet ordnes og sendes til departementet for utdanning i Thailand for å se om det er akseptabelt.


Kandidater som ikke er innfødt engelsk høyttalerne skal levere en TOEFL score (IBT score på minst 79 med en score på minst 25 skriftlig) eller IELTS score (6.0 eller nyere med å skrive 6,0) eller SAT score (1650 med en Math poengsum av 580 eller over).


Gang kandidater er offisielt akseptert som heltidsstudenter, er de pålagt å sitte for engelsk skriftlig og matematikk plassering tester for å se hvilket nivå de kan melde seg.


Se 18 flere kurs fra Mahidol University International College »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Juni 2020
Duration
4 år
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juni 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Juni 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato