Bachelor of Business Administration - Markedsføring

Generelt

Programbeskrivelse

Bachelor of Business Administration (BBA) i markedsføring


Markedsføring Major gir studentene relevante markedsføringsevner, en avgjørende komponent i enhver bedrift som inkluderer forskning som lærer om kundenes behov, utvikling av nye produkter eller raffinering av eksisterende, fastsetting av priser, avgjør hvor produkter skal selges og fremme produktet til De endelige brukerne. Pensumet gir markedsføringsledere med et godt grunnlag i grunnlaget for markedsføring, forbrukeradferd og markedsundersøkelser før de går videre til modulene på høyere nivå i ulike markedsføringsstrategikurser. Studentene lærer å analysere situasjoner og implementere strategier i ulike markedsmiljøer gjennom forelesninger, klassediskusjoner, case-studier og prosjekter.


Karrieremuligheter


Markedsføring majors er godt kvalifisert til å møte utfordringene med å jobbe i næringslivet. Karrieremuligheter i lokale og multinasjonale selskaper inkluderer posisjoner som markedsførings-, merkevare- og produktledere, handelsmarkedsførere i detaljhandel og forskningsanalytikere, i tillegg til kontoadministratorer i reklamebyråer, markedsføringsjobber i frivillige organisasjoner og entreprenørskap. Mange av våre hovedmenn fortsetter å forfølge sine høyere studier i bedriftsøkonomi eller markedsundersøkelser, kommunikasjon og logistikk.

Inntakskrav


For Vanlige Søkere


Søkere må fullføre videregående sertifikat (M.6) eller tilsvarende som utstedt av Undervisningsdepartementet, Thailand.
Søkere må demonstrere engelsk kompetanse: en TOEFL score på 79 eller høyere, en IELTS (akademisk bånd) score på 6,0 eller høyere, en SAT1-poengsum på 1650 med matematikkpoengsum på minst 580.


Søkere må sette opp en skriftlig eksamen, inkludert engelsk (ITP TOEFL og Writing), matematikk, generell vitenskap og aktuelle saker. Hvis de lykkes med skriftlig eksamen, vil de bli invitert til et intervju.


Merk: Søkere hvis engelskspråklige ferdigheter ikke er tilstrekkelige for umiddelbar aksept, kan rådes til å studere i forberedelsessenteret for språk og matematikk (PC). Søkere som klarte å fullføre PC-kravene vil være kvalifisert for aksept til det vanlige MUIC-studiet i følgende trimester. MUIC tilbyr også et kurs for "Intensive English Program" for studenter som forbereder seg til å ta høyskoleens engelsk opptaksprøve.


For internasjonale søkere


Interessante internasjonale kandidater kan søke 3 ganger i året gjennom opptaksseksjonen. Søkere må allerede ha fullført videregående opplæring eller tilsvarende videregående skole som utstedt av Utdanningsdepartementet, Thailand.


Hvis skolesertifikatet / diplomet ikke er på engelsk, må en sertifisert engelsk oversettelse av dokumentet ordnes og videresendes til utdanningsdepartementet i Thailand for å se om det er akseptabelt.


Kandidater som ikke er innfødte engelsktalende, må sende inn en TOEFL-poengsum (IBT-score på minst 79 med en score på minst 25 skriftlig) eller IELTS-poengsum (6,0 eller høyere med skriving 6,0) eller SAT-poengsum (1 650 med en mattepoengsum Av 580 eller høyere).


Når kandidatene er offisielt akseptert som heltidsstudenter, må de sitte for engelsk skriftlig og matematikkplasseringstest for å se hvilket nivå de kan registrere seg for.

Søknadsskjema

For internasjonale søkere (akademisk år 2013-2014)

Første oppføring

Søknadsperiode         

1. mai - 30. juni 2013

Kunngjøringsdato

29. juli 2013

Instruksjon begynner

16. september 2013

Andre inngang

Bestillingsperioden

1. august - 30. september 2013

Kunngjøringsdato

4. november 2013

Instruksjon begynner

6. januar 2014

Tredje oppføring

Bestillingsperioden

1. desember 2011 - 31. januar 2014

Kunngjøringsdato

17. februar 2014

Instruksjon begynner

21. april 2014

Merk:

Alle nye utenlandske heltidsstudenter må rapportere til Opptakskontoret.

Søknadsskjemaene kan endres.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Mr. Nutthaboon Pornratthanacharoen

E-post: nutthaboon.por@mahidol.ac.th

Ring: +66818286209

Sist oppdatert Juni 2017

Om skolen

I mars 1986 Mahidol Universitetet Rådet offisielt godkjent dannelsen av en ny internasjonal bachelorgrad program, den første av sitt slag på et offentlig universitet, utpekt på den tiden som Internati ... Les mer

I mars 1986 Mahidol Universitetet Rådet offisielt godkjent dannelsen av en ny internasjonal bachelorgrad program, den første av sitt slag på et offentlig universitet, utpekt på den tiden som International Students Degree Program (ISDP). Seks måneder senere, i september l986, velkommen programmet sitt første klasse av studenter. Begynnelsen var en beskjeden en - som de fleste begynnelse vanligvis er. Fasilitetene var ligger i andre etasje i MU Social Science and Humanities Building, med 45 elever, to på heltid og 20 på deltid instruktører, en fire-medlem støttepersonell, sju store tilbud i realfag og Travel Industry Management - og en overflod av håp og besluttsomhet. I løpet av sitt første år vokste ISDP og blomstret, så mye at det til slutt kreves egne separate anlegg. I 1992 ISDP offisielt innviet sitt nye bygg, som innkvartert 486 studenter, og introduserte ytterligere to hovedfag i Business Administration og matvitenskap og teknologi. År 1996 utgjorde en viktig milepæl. Med godkjenning fra Mahidol Universitetet Rådet, ble ISDP offisielt utpekt Mahidol University International College (muic), som gir det fulle vekt og vekst av en ansatt. To år senere, ble en seks-etasjes kompleks gjennomført for å romme over 1000 studenter. En ny lederstil ble innført, i tillegg til en utvidelse av faglige tilbud, flere praksisplasser, inkludert Salaya Pavilion Hotel og Training Center, en pre-college program og dannelsen av kontorer som adressert både student og alumni behov. I løpet av de påfølgende årene var det flere utbygginger i høgskolens faglige, fysiske og sosiale landskap: en stadig økende student påmelding, nye store programmer, fremme av en pulserende student utvekslingsprogram og en ytterligere utvidelse av sine fysiske fasiliteter, inkludert en åtte etasjes forlengelse. Etter 26 år, muic tilbyr i dag 19 undergraduate majors og 22 mindreårige i kunst, vitenskap og ledelse, sammen med to master grad programmer, for ca 3200 studenter. Videre er college i påvente av enda større påmelding av studenter i fremtiden. Det har nylig bestilt bygging av et nytt bygg, skal være ferdig i 2015. Med denne nye tillegg muic vil være i stand til å romme opp til 4000 studenter. Møte utfordringene i vår nye verdensorden vil kreve fortsatt spenst og innovasjon. Reisen som begynte over to tiår siden er langt fra over som Mahidol University International College fortsetter å begå sin fulle ressurser og energi til jakten på faglig dyktighet. For mer informasjon, vennligst kontakt: Mr. Nutthaboon Pornratthanacharoen E-post: nutthaboon.por@mahidol.ac.th Ring: +66818286209 Minimér