Bachelori forretningsledelse

Hvorfor bør du studere BBA på ECMIT?

  • Inntil 60 studiepoeng opptjent fra en MOHESR anerkjent institusjoner akseptere for overføring.
<li>H&oslash;yt kvalifiserte internasjonale fakultetet med doktorgrader</li>
<li>Rimelige skolepenger betales i 6 til 12 terminer i et studie&aring;r.</li>
<li>Full TOEFL Training</li>
<li>Fleksibel Class planlegging: Morgen og Kveld</li>
<li>Karrierevei counceling og bistand i jobbs&oslash;king.</li>

En amerikansk stil 124 Credit pensum gjennomgått og godkjent av MOE og ledende internasjonale eksperter.

Mulighet for å tjene to grader innen 124 studiepoeng studier:

De første to - års studier består av 61 studiepoeng tjene deg en Associate Degree i Business (ASB), og ved ferdigstillelse av de resterende 2 år 63 studiepoeng studerer du blir belønnet med full BBA Degree.

2 + 2 BBA Program Struktur

Program Formål

BBA læreplanen er utformet for å utstyre studentene med omfattende eksponering for alle aspekter av bedriftsøkonomi mens fokus på bestemte konsentrasjon områder for lovende karriere i næringslivet, bransjer og også offentlig sektor. Programmet gir deg med business, styring og ledelse ferdigheter som er nødvendige for å møte kravene fra næringslivet 21. århundre og til å forfølge MBA eller andre masterstudier i virksomheten. Den mangfoldige utvalg av kurs (som tilbys i programmet) har til hensikt å introdusere studentene til den nødvendige kompetanse og kunnskap i allmennutdanning, forretnings funksjonelle områder og business valgfag.

"Jeg valgte ECMIT fordi de tilbyr kveldskurs at jeg kunne delta etter mitt arbeid. Etter min knytte program har jeg nå sluttet deres BBA-programmet på grunn av sin utmerkede lærere og rimelige avgifter. "


ALYA SHAMS

"Som jeg jobber i de væpnede styrker, en høyskole utdanning var vanskelig for meg å delta på grunn av min lange timer med vakt og turnus. Men ECMIT fleksible planen var hjelpsomme og vennlige vitenskaplig ansatte hjalp meg å oppnå min drøm om å bli en college-eksamen. Etter å ha fullført min medarbeider innen IT, er jeg nå studerer for mine ungkarer! Takk, ECMIT. "
Tareq Shareef - Ras Al Khaimah

"Jeg ble med i BBA-programmet etter eksamen fra ECMIT stiftelse Program. Jeg føler dette har forberedt meg for avansert studier virksomhet, og for å lykkes."
ABDULLAH Darwish

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019