Bachelor of Commerce (bcom)

Generelt

Programbeskrivelse

Bachelor of Commerce (BCom)

&nbsp

Fra 2011 vil Universitetet i Sydney Business School tilbyr en revitalisert Bachelor of Commerce som har blitt forbedret for å gi deg best mulig start på din karriere i næringslivet.

&nbsp

Graden vil tilby:

&nbsp

Integrert læring i de sentrale deler av virksomheten

&nbsp

De nye integrerte kjernen enheter av studien med fokus på kommersialitet er designet for å gradvis utvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom hele graden. Denne tilnærmingen vil hjelpe deg til å overgangen fra skole til universitet og deretter til verden av virksomheten med letthet.

&nbsp

&nbsp

Større fleksibilitet til å utforske dine interesser

&nbsp

Den reviderte strukturen vil gi deg enda større fleksibilitet til å kombinere dine interesser i et bredt spekter av områder. Dette vil tillate deg å skreddersy din grad å passe din karriere ambisjoner. Studenter foretak en cadetship vil også ha fleksibilitet til å fullføre sine studier på deltid.

&nbsp

&nbsp

Praktisk erfaring

Graden 's økt fokus på å koble deg med industri og utsette deg til den virkelige verden business cases og erfaringer vil gjøre deg virkelig karriere klar og forberede deg til å gå inn i markedet med tillit.

&nbsp

&nbsp

Grad krav

&nbsp

Å bli tildelt Bachelor of Commerce, studentene fullføre enheter av studiet med en total verdi på 144 studiepoeng, består av:

&nbsp

 • seks sentrale enheter av studiet (36 studiepoeng), som omfatter fem junior enheter av studiet (30 studiepoeng) og en senior enhet av studien (seks studiepoeng)
 • en stor valgt fra 'Commerce fagområder '
 • enten et ekstra store og / eller valgfrie enheter av studien valgt fra noen av 'Commerce fagområder ' eller fra andre fakultet ved Universitetet i Sydney (forbehold om godkjenning av fakultetet som tilbyr enheten og grad krav)
 • maksimum 60 studiepoeng i junior (1000 nivå) enheter av studiet
 • minimum 96 studiepoeng i enheter av studien fra Business School og School of Economics (maksimalt 48 studiepoeng i enheter fra andre fakultet).

Merk: Studenter som har påbegynt sin grad før 2011 må fullføre utdannelsen sin under graders vedtak for det året de startet utdannelsen sin.

&nbsp

&nbsp

Kjerne enheter av studiet

&nbsp

Studentene er nødvendig for å fullføre sine junior kjernevirksomhet enheter av studien som følger:

&nbsp

 • Heltidsstudenter: Alle junior sentrale enheter må være gjennomført innen det første året av innmelding i en sekvens fastsatt i graden progresjon tabellen nedenfor.
 • Deltidsstudenter: Alle junior kjerne enheter må være avsluttet innen de to første årene av påmelding <./ Li>

&nbsp

I senior hjørnestein kjerne enhet skal være ferdig i en student 's siste året av påmelding.

&nbsp

Junior enheter av studiet (30 studiepoeng):

 • BUSS1001 Forstå Forretninger
 • BUSS1002 The Business Environment
 • BUSS1020 Kvantitativ Business Analysis
 • BUSS1030 Regnskap, Business og samfunn
 • BUSS1040 Economics for Business Decision Making

Senior enhet av studiet (seks studiepoeng):

 • BUSS3500 Integrerte foretak Applications

&nbsp

&nbsp

Majors og valgfag

&nbsp

Obligatorisk større

&nbsp

I Bachelor of Commerce elevene velge minst ett stort fra 'Commerce fagområder "for å oppfylle kravene i sin mastergrad. En stor består av minimum 36 studiepoeng i ledende enheter av studien (vanligvis seks enheter) i et enkelt fagområde. Senior enheter kan bare telles kravene i en major. Commerce fagområdene er som følger:

&nbsp

 • Regnskap
 • Business Information Systems
 • Commercial Law
 • Økonometri
 • Økonomi
 • Finans
 • Industrial Relations og Human Resource Management
 • International Business
 • Ledelse
 • Markedsføring
 • Kvantitativ Business Analysis

Obs. The Quantitative Business Analysis store erstatter Operations Management og Decision Sciences store fra 2012. Studenter som startet studiet i 2011 kan velge å fullføre enten den kvantitative Business Analysis større eller Operations Management og Decision Sciences store.

&nbsp

&nbsp

Ytterligere hovedfag og valgfag

&nbsp

Studentene kan velge ytterligere større og / eller valgfrie enheter av studien fra ethvert fagområde tilbys ved Business School, eller de kan velge et større og / eller valgfrie enheter fra andre fakultet ved Universitetet i Sydney (forbehold om godkjenning av fakultetet tilbudet enheten).

&nbsp

Andre lærere hovedfag kan variere i størrelse, men i de fleste tilfeller, et minimum av 36 studiepoeng i senior (eller middels og senior) enheter av studiet må være gjennomført i en enkelt fagområde. For denne graden, kan maksimalt 48 studiepoeng i enheter av studiet (både junior og senior) fra utenfor Business School og School of Economics være ferdig.

&nbsp

&nbsp

Regnskap akkreditering

&nbsp

Studenter som planlegger å tilfredsstille oppføring kravene i CPA Australia eller Institute of Chartered Accountants i Australia bør inkludere i sin kurs en foreskrevet sett med enheter av studiet, inkludert enheter av studien fra regnskap, forretningsjus, business informasjonssystemer og finans. Nødvendige enheter av studien er oppført under Accounting store. For ytterligere informasjon om godkjenningskrav kontakte enten CPA Australia eller icaA.

&nbsp

&nbsp

Australian Computer Society (ACS) akkreditering

&nbsp

Studenter som planlegger å tilfredsstille oppføring kravene i ACS bør inkludere i sin kurs en foreskrevet sett med enheter av studiet, inkludert en major i Business Information Systems.

&nbsp

&nbsp

Australian Human Resources Institute (AHRI) akkreditering

&nbsp

Alle undergraduate tildele kurs som omfatter en fordypning i Industrial Relations og Human Resource Management er AHRI-akkreditert. Studenter som ønsker å tilfredsstille kravene til faglig medlemskap i AHRI burde inkludere denne store i sin kurs.

&nbsp

&nbsp

Deltid

&nbsp

Deltid er tilgjengelig i Bachelor of Commerce (BCom) for studenter som har en Regnskap Finansdepartementet cadetship.Et mønster av enheter av studien som vil la elevene fullføre sentrale enhet krav og de nødvendige enheter for en major i regnskap og finans eller Business Law blir undervist i blokk-modus på et sett ukedag slik at kadetter til å møte sitt arbeid og studien forpliktelser.

&nbsp

Andre studenter som vurderer å studere deltid bør merke seg at kadetter generelt alternative del-og heltidsstudium gjennom sine grader, og kan bare velge blant et begrenset utvalg av fagretninger. Det BCom er ikke en virkelig deltid grad for andre studenter.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

I dagens 's raskt skiftende forretningsklima krever suksess et unikt perspektiv og evne til å tilpasse proaktivt mot nye globale trender. Verden - og verden av virksomheten - er i stadig endring. Og ... Les mer

I dagens 's raskt skiftende forretningsklima krever suksess et unikt perspektiv og evne til å tilpasse proaktivt mot nye globale trender. Verden - og verden av virksomheten - er i stadig endring. Og som verden rundt oss er i endring, så er det måten vi 're gjøre forretninger. The University of Sydney Business School er en verdensklasse handelshøyskole i forkant av global business og ledelse utdanning. Relevant og fokusert på dagens 's virksomhet verden, det er den eneste handelshøyskolen i Australia med kombinerte globale akkrediteringer fra AACSB, CEMS og EQUIS. Mange av våre programmer er også faglig akkreditert, utfyller og underbygger den globale anerkjennelse og respekt fra en University of Sydney Business School kvalifisering. Hvorfor studere ved Business School? The University of Sydney Business School tilbyr deg den mest dynamiske næringslivet utdanning erfaring i Australia, og tilbyr en suite i samråd med lederne i industrien. Studerer ved The University of Sydney Business School vil gi deg tilgang til vår enestående læring samfunn, internasjonale akkrediteringer og vil gi deg et pass til et verdensomspennende nettverk av høy oppnå og vellykkede alumni. The Business School tilbyr friske perspektiver på virksomheten problemer og vi inspirere våre elever til å tenke, utfordre og skape.Vi arbeider også tett med våre australske og internasjonale selskapspartnere, som Business School mener at moderne næringsliv og relevant virksomhet utdanning er uatskillelige. Ved å velge å studere ved University of Sydney Business School, er du ikke bare tjene en grad. Du åpner døren til læring og livsstil fordeler at Universitetet i Sydney kan tilby, og sette kursen for din fremtid i verden av virksomheten. &amp;nbsp&amp;nbsp Undergraduate Study: En 360 ° visning Undergraduate studie ved University of Sydney Business School er mer dynamisk og koblet til relevant industri enn noen gang før. Våre kurs fokuserer på virkelige verden forretninger, og tilbyr en engasjerende læringsmiljø gjennom internasjonal og nasjonal internship og plassering programmer.&amp;nbsp Denne omfattende tilnærming til læring tilbyr Business School studentene en komplett 360 ° syn på verden rundt deg, slik at du kan starte din karriere med selvtillit. &amp;nbsp Uansett hva din lidenskap, er kvaliteten studieprogrammene ved Universitetet i Sydney Business School utviklet for å hjelpe deg å oppnå din karriere ambisjoner. Minimér