Bachelor of Computer Applications (BCA)

Generelt

Programbeskrivelse

Bachelor of Computer Applications (BCA)

Institutt for informatikk og Engineering tilbyr et dynamisk økosystem for studier, forskning og faglig vekst for fakultetet og studentene. Den arbeider for å stelle sine studenter til å være kompetente IT-fagfolk, forskere og gründere.

Oversikt:

The School of Computer Applications er etablert for å gi næring til nye talenter innen informasjonsteknologi utstyre dem med overflod av ferdigheter til å velge et område av interesse i tidlig alder. Instituttet mener bestemt at teoretisk kunnskap støttes av rikelig med inngående praktisk eksponering er nødvendig for å møte utfordringene i denne stadig skiftende feltet. Som verden ser mot India for frisk og energisk talenter innen IT, er instituttets oppgave å forme neste generasjons IT-profesjonelle med betongfundament, arbeidsføre ferdigheter sammen med et snev av menneskelige etiske verdier ..

Visjon

For å fremstå som makt hus Informasjonsteknologi og allierte områder utvikle kompetente datamaskinen fagfolk til å møte den dynamiske behovene til disruptive teknologier.

Mission

 • Å formidle teknisk kunnskap gjennom nyskapende undervisning, forskning og rådgivning.
 • Gir state-of-the-art fasiliteter og internasjonalt anerkjente fakultetet.
 • For å tilpasse seg de dynamiske behovene til bransjer gjennom pensum oppdatering.
 • Fremmer samarbeid med industrien og samfunnet.
 • For å produsere kompetente kandidater med yrkesetikk og livsferdigheter.

Programoversikt

BCA Programmet tar sikte på å gi studentene viktige kunnskaper på området informatikk og overveiende anvendelser av den teoretiske kunnskapen dekket i løpet av programmet. Stadig voksende virksomhet rundt om i verden har kastet nyere utfordringer dermed krever avansert teknologi for å møte industriens økende krav. Programvare selskapene dra nytte av disse utfordringene ved å skaffe fagfolk som er godt fortrolig og kan løse komplekse problemer ved hjelp av nyeste teknologi. BCA program som tilbys av instituttet utdanner studentene nyeste teknologiske fremskritt innen IT.

VARIGHET

Tre år (seks semestre).

Kvalifikasjoner

Structure & Assessment

BCA studiet er strukturert for å sikre at resultatene som følger blir møtt av alle nyutdannede på tidspunktet for konfirmasjonen sin. Alle nyutdannede vil ha:

 • En evne til å anvende kunnskap om databehandling og matematikk til software design og dataproblemer
 • En evne til å analysere et problem, og identifisere og definere databehandling krav tilpasset sin løsning
 • En evne til å designe, implementere og evaluere et databasert system, prosess, komponent, eller program for å møte ønsket behov
 • En evne til å fungere effektivt på lag for å oppnå et felles mål
 • En forståelse av faglige, etiske, juridiske, sikkerhet og samfunnsspørsmål og ansvar
 • En evne til å kommunisere effektivt med en rekke målgrupper både i muntlig og skriftlig form.

Fasiliteter og funksjoner

 • klasserom, tutorial rom med alle utstyrt med projektorer Instituttet har.
 • Instituttet har velutstyrte laboratorier som gir læring en praktisk dimensjon.
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Dayananda Sagar Institutions founded in the 60s by one such visionary, late Sri Dayananda Sagar committed to take knowledge to the people, transforms today’s students into responsible citizens and pro ... Les mer

Dayananda Sagar Institutions founded in the 60s by one such visionary, late Sri Dayananda Sagar committed to take knowledge to the people, transforms today’s students into responsible citizens and professional leaders of tomorrow. Minimér