Read the Official Description

Studier Hotel Management i Maastricht

Har du lyst til å studere hotelledelsen i et inspirerende, internasjonalt miljø hvor innovasjon kommer først? Du kan i Hotel Management School Maastricht. Her vil du lære fra fagfolk, bor på en student campus og forbedre dine ferdigheter i et ekte hotell.

en

varierte moduler

På Hotel Management School Maastricht, vil du bli opplært til å bli en kreativ, nyskapende allround hotell og gjestfrihet leder og / eller entreprenør som har en hands-on mentalitet og et globalt tankesett. Våre studenter oppgradere med en Bachelor of Business Administration og dermed vår Programmet består av kurs i økonomi, finans, regnskap, forretningsjuss og etikk, ledelse, markedsføring, forskning og språk. Den fire år bachelor program består av variert teori og praktiske moduler og to praksisplasser. I tillegg vil du velger å melde deg på to mindreårige (enten innenfor eller utenfor fakultetet), en pre-mester eller et internasjonalt utvekslingsprogram.

I nærheten av yrket

Du vil sikkert ikke bruke all din tid å gå på forelesning. Bortsett fra foredrag fra lærere og eksperter på området, vil du også være til stede ferdigheter kurs, workshops og ta del i utflukter å se næringen i praksis. Teamwork spiller en stor rolle. I verkstedene, vil du jobbe i en gruppe studenter på praktiske problemer eller prosjekter. Videre har Hotel Management School Maastricht fikk en spesiell akkreditering i små og intensiv opplæring, som sikrer elevene får den beste og mest personlige utdanning i hospitality management.

Undervisning i et slott

Og hva mer er, vil du bli utsatt for den virkelige miljø av Teaching Hotel Château Betlehem. Dette er en treningsmiljø unikt i Nederland, inkludert tjueseks gjesterom, en restaurant, en bar og diverse møterom. Hotellet har fått mye oppmerksomhet i internasjonale medier, ikke minst for sin ukonvensjonelle rom design etter nederlandske designere.

Campus

Første års studenter nyte et enkelt rom i en av våre sovesaler på campus. Universitetsområdet ligger i en park som innstilling og huser en tett sammensveiset samfunn der studentene vil få venner for livet. Videre har vi hospitality assistenter tilgjengelig 24/7 for å hjelpe studenter der det er mulig. Campus er bare en 10 minutters sykkeltur unna fra det pulserende sentrum av Maastricht. Maastricht regnes som hjertet av gjestfrihet i Nederland og har en veldig internasjonal (student) samfunnet.

Opptakskrav:

For å kvalifisere for hotell management program, skal studentene oppfylle følgende krav: • Gyldige kvalifikasjoner for programmet er International Baccalaureate (IB), europeisk Baccalaureate (EB), High School (GPA gjennomsnittlig minst 3,0), to A-nivå (karakterer ikke saken), Fach-Abitur (Tyskland), diplom secundair ONDERWIJS (Belgia), og baccalauréat (Frankrike).

• Kandidatene må vise tilstrekkelig ferdigheter i engelsk. Søkere må gi en IELTS eller TOEFL test (ikke eldre enn to år). IELTS score må være minst 6, TOEFL score: databasert minst 213, internettbasert minst 80, papirbaserte minst 550. Vær oppmerksom på følgende kandidater er unntatt fra dette kravet: - Kandidater med annet morsmål enn norsk - Kandidater som har fullført videregående skole i EU med engelsk som en av sine eksamenskurs - Kandidater som har fullført minst to års utdanning på heltid i de foregående tre kalenderår med engelsk som undervisningsspråk.

• Bevis på avansert kunnskap om et andre moderne språk (dvs. morsmålet, eksamen kurs eller offisielt sertifikat). Dersom en kandidat ønsker å studere fransk, tysk eller spansk, vil du bli pålagt å ha oppnådd A2-nivå. Tysk språkkurs er sertifisert av Goethe Institut, franskkurs med DELF / DALF og spansk kurs ved Instituto Cervantes. Dersom kandidatene ikke har fått A2-nivå i en av disse tre bestemte språk, vil de være i stand til å studere nederlandsk på nybegynnernivå.

Etter eksamen vil studentene få en Bachelor of Business Administration grad fra Zuyd University of Applied Sciences.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by Zuyd University of Applied Sciences »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
3,250 EUR
per år (EEA) / 8250 (ikke-EØS)
Deadline
By locations
By date
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Nov. 30, 2021
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Juli 30, 2021
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Nov. 30, 2021

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Juli 30, 2021

Study at Hotel Management School Maastricht – Hotelschool Maastricht – Hogere Hotelschool Maastricht

Virtual Open Day Hotel Management School Maastricht

A day of a first-year student at Hotel Management School Maastricht

Hear first hand how our alumni have experienced the Bachelor of Hospitality Management

Get a short impression of study & life at HMSM