Read the Official Description

Dette bachelorprogrammet som tilbys av Institutt for Ledelse og HR under College of Business Management og regnskap er skreddersydd for studenter som er interessert i å forfølge sin karriere i den nye globale innstillingen av internasjonale virksomheter. Dette programmet er også designet for å gi studentene virksomheten og ledelse, språkkompetanse og kulturell bevissthet kreves for å lykkes i et slikt internasjonalt forretningsmiljø. Også den grad tilbyr en spennende blanding av business og ledelse fag, pluss studiet av et språk, obligatorisk for det første året og valgfri etterpå. Med et ekstra språk med blanding av ledelse, vil nyutdannede kunne sikre gode utsikter i arbeidsmarkedet også vil ha mulighet til å forfølge en høyere grad.

Karriere porspects

Nyutdannede av Bachelor of International Business som vil være utstyre med en siviløkonom kombinert med språklige evner er etterspurt både i utlandet og i økende antall internasjonalt orienterte selskaper i Malaysia. Noen av de karrieremuligheter som kandidatene er i stand til å forfølge er som følger:

  • Menneskelige ressurser administrator / Executive
  • Salgssjef
  • International konto executive
  • Internasjonal rekruttering offiser
  • Marketing Manager
  • Risikostyring offiser
  • Sikkerhet utlån offiser

Nyutdannede med gode resultater kan velge å fremme sine studier for å få en mastergrad i flere fagfelt.

Faglig råd

Hver student vil bli tildelt en College rådgiver som vil bistå studenten i hans / hennes akademiske studier. Dette inkluderer råd om plan for studiet slik som valg av kurs for kommende semester samt studentens faglige perfomance. De tildelte College rådgivere er tilgjengelig hele studieåret for konsultasjon og råd.

Program taught in:
Engelsk

See 11 more programs offered by ​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN) »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
55,900
Deadline
By locations
By date
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato