Bachelor of Science i Computer Science


Computer Science består av et bredt spekter av databehandling felt, fra teoretiske grunnlaget til state-of-the-art teknologi utvikling i store systemer og nettverk, intelligente systemer, mobil og Internett programmering og mer. Studenter hovedfag i informatikk motta solid forankring i programmering, algoritme analyse og design, systemutvikling, informasjonsbehandling og datasikkerhet.The Computer Science Major gir studentene mulighet til å utforske mange områder av interesse i forhold til teori, programvare og maskinvare, som inkluderer mikroprosessorer og datamaskin arkitektur, datagrafikk, databasesystemer, distribuerte systemer, datanettverk, numerisk analyse, operativsystemer, programmeringsspråk , software engineering, kunstig intelligens, inkludert datavarehus og gruvedrift, og informasjonsteknologi ledelse.

&nbsp


Karrieremuligheter


Karrieremuligheter for Computer Science majors omfatte arbeider for forskningsuniversiteter, industriell forskning og utvikling laboratorier, små og store programvare og serviceselskaper og andre organisasjoner, for eksempel bedrifter, offentlige etater, finansinstitusjoner og helseforetak som krever folk med kompetanse på web utvikling, interface design, sikkerhetsspørsmål og mobil databehandling.

&nbsp

&nbsp

Opptakskrav


For vanlige Søkere


Søkere må ha fullført videregående skole (M.6) sertifikat eller tilsvarende som er utgitt av departementet for utdanning, Thailand.
Søkere må vise engelsk kompetanse: en TOEFL score på 79 eller høyere, en IELTS (akademisk band) score på 6.0 eller over, en SAT1 score på 1650 med Math score på minst 580.


Søkere må opp til skriftlig eksamen inkludert engelsk (ITP TOEFL og skriving), matematikk, General Science and Current Affairs. Hvis de lykkes med skriftlig eksamen, vil de bli innkalt til intervju.


Merk: Søkere som engelsk språkkunnskaper ikke er tilstrekkelig for umiddelbar aksept kan bli bedt om å studere i Forberedelse for språk og matematikk (PC). Søkere som fullfører PC-krav vil være kvalifisert for opptak til den vanlige muic studiet i følgende trimester. Muic tilbyr også en "Intensiv engelsk Program" for studenter forbereder seg på å ta høgskolens engelske opptaksprøver.

&nbsp


For internasjonale søkere


Interesserte internasjonale kandidater kan søke tre ganger i året gjennom Entre seksjon. Søkere må ha allerede fullført sin videregående utdanning eller tilsvarende videregående skole som er utgitt av departementet for utdanning, Thailand.


Dersom skolen sertifikat / diplom er ikke på engelsk, må en sertifisert engelsk oversettelse av dokumentet ordnes og sendes til departementet for utdanning i Thailand for å se om det er akseptabelt.


Kandidater som ikke er innfødt engelsk høyttalerne skal levere en TOEFL score (IBT score på minst 79 med en score på minst 25 skriftlig) eller IELTS score (6.0 eller nyere med å skrive 6,0) eller SAT score (1650 med en Math poengsum av 580 eller over).


Gang kandidater er offisielt akseptert som heltidsstudenter, er de pålagt å sitte for engelsk skriftlig og matematikk plassering tester for å se hvilket nivå de kan melde seg.


Se 18 flere kurs fra Mahidol University International College »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Juni 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juni 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Juni 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato